0 af 0 for ""

Energiingeniør/Kølespecialist til udfordrende energiprojekter

Ansøgningsfrist

2024-06-02

Jobtitel

Energiingeniør/Kølespecialist

Lokation

København

Er du ingeniør med speciale inden for energisystemer køl og varmepumper? Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø og arbejde med udfordrende energitekniske opgaver for nogle af Danmarks største industrivirksomheder?

I rollen som energiingeniør bliver du en del af Danmarks største afdeling for rådgivning om drift af installationer og bygninger. Vi har et særligt fokus på tekniske installationer og har markedsledende specialistkompetencer inden for køling, CTS, ventilation, indregulering, commissioning og energioptimering. Vores kunder er store private virksomheder særligt inden for industrien, pharma samt større ejendomsbesiddere, som vi rådgiver om, hvordan de bedst designer, udvikler og drifter deres kølesystemer.

Du bliver en del af en spændende udvikling, hvor vi oplever en stærk stigning i antallet af projekter inden for CO2 reduktion i industrien – f.eks. udfasning af forsile brændsler, udvidelse eller tilpasning af kølekapaciteter, styrkelse af forsyningssikkerhed eller overgang til naturlige kølemidler. Du får mulighed for at arbejde med komplekse og udfordrende energi og køletekniske opgaver, både som projekterende, som gransker af andre projekterendes arbejde samt som bygherrerådgiver. Du vil rådgive helt fra konceptfasen til idriftsættelse, i tæt samarbejde med kunden og som del af et projektteam, der er specialister i drift af komplicerede industrianlæg og bygningsinstallationer.

De primære ansvarsområder og opgaver som energispecialist vil være:

  • Varetage den faglige ledelse af projektering og energirådgivning på projekter
  • Energi modellering, projektering og -rådgivning med et driftsteknisk perspektiv, der sikrer, at installationer performer og leverer bedst muligt i forhold til kundens behov
  • Commissioning af energi/køleprojekter, bl.a. FAT og SAT
  • Levere energiteknisk rådgivning i samarbejde med fagligt stærke kolleger i større projekter på tværs af vores organisation
  • Deltage i udviklingen af specialistkompetencen inden for energisystemer herunder køling og varmepumper

Erfaring med energisystemer, køleanlæg og projektering
Du har en uddannelsesbaggrund som ingeniør og har specialiseret dig inden for energisystemer og gerne køleanlæg. Derudover forestiller vi os, at du har følgende baggrund:

  • Erfaring med energi planning i programmer som Energy Pro og Lean Heat
  • Erfaring med projektering af køleanlæg, og gerne store ringledningssystemer, (du har også gerne erfaring med varme og ventilation)
  • Bekendt med trends inden for kølemidler og lovgivning
  • Minimum 5 års erfaring som rådgivende energi-/køleingeniør

I stillingen vil kontakten og samarbejdet med kolleger og kunder være en vigtig del af jobbet, og det er derfor også en fordel, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikationsevner i skrift og tale.

Kan du se dig selv som en del af Sweco

Så skynd dig at sende os dit CV og andre relevante dokumenter på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge i dag eller senest d. 2. juni 2024.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte Jan Urhammer på mail: jan.urhammer@sweco.dk eller tlf. nr.: 27236181.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link