0 af 0 for ""

EL- og SCADA Projekteringsledere til vindprojekter i team Havvind

Ansøgningsfrist

2023-01-08

Jobtitel

Projektering, El, Havvind

Lokation

København

Har du lyst til at arbejde med projekteringsledelse af offshore El, transformere eller SCADA til Offshore Vind og blive en del af vores division Infrastruktur, vand og miljø, så er du måske en af vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for anlæg og infrastruktur – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“Strømmen skal videre til nettet, eller også til bl.a. PtX anlæg. Vi har samlet vores dygtige eksperter fra forskellige discipliner i store teams, hvor det er blevet en helt naturlig del af hverdagen at udforske nye ideer sammen. Så du kan bidrage med dine egne tanker inden for forskellige områder, som fx cirkularitet, upcycling, energibesparelse og meget mere,” fortæller din nye leder Peter Munk.

Infrastruktur, vand og miljø

I divisionen Infrastruktur, vand og miljø er vi cirka 450 kolleger fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg.

Vi dækker alle de klassiske ingeniørdiscipliner indenfor anlæg og infrastruktur som konstruktioner i stål og beton, tilstandsvurderinger, projektering af veje, broer, havne og jernbaner, bygherrerådgivning, byggemodning samt geoteknisk rådgivning på alt fra jernbaner, vindmøllefundamenter, bro- og vejprojekter til erhvervs- og boligbyggeri.

Vi rådgiver i hele processen fra planlægning og detailprojektering, tilsyn og byggeledelse til drift og vedligehold og tilbyder vores kunder de rette kompetencer og ekspertiser til ethvert projekt.

Team

Vi søger projekteringsledere til at skabe og løse projekter og implementere af løsningerne omkring vindmølleparker både On- og Offshore kabel, transformer og SCADA til vores vindafdeling. Opgaverne bliver at være med til at udvikle projekterne, eksekvere og hjælpe vores kunder med god rådgivning i drift fasen sammen med resten af Havvinds teamet. Sammen skal vi bidrage til at opbygge ny viden og værdifulde erfaringer, der på sigt skal hjælpe verden på rejsen mod klimaneutralitet.

Vi søger over hele landet, og ligegyldigt hvor du vælger at arbejde, er du sikret en hverdag med masser af samarbejde og idéudveksling. På alle lokationer har vi nemlig samlet vores arkitekter, ingeniører, konstruktører og mange andre kloge hoveder i tværfaglige teams.

Dine arbejdsopgaver

Som Projektleder vil du blive ansvarlig for:

– Projektudvikling, koncept design, og detailed design

– Projektering og assesment af projekter

– Rådgivning ved implementering af opdateringer og nye løsninger

– Leder delprojekter og deltagelse i møder og stå for afrapportering

– Opgaveløsning med teknisk indsigt

– Due Diligence på allerede installerede anlæg og M&A projekter

– Kunne vejlede om IT delen.

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du:

– Har en uddannelse indenfor el og styring

– Har en solid erfaring med projektering, herunder gerne erfaring fra større on- og offshore projekter

– Har erfaring indenfor rådgiverbranchen – nok til, at du har styr på projekternes forskellige faser og kan spotte eventuelle udfordringer, inden de finder sted.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 8. januar 2022.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Peter Munk på mail: peter.munk@sweco.dk eller tlf. nr.: 43 48 45 05.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap