0 af 0 for ""

El-ingeniører til komplekse og spændende pharmaprojekter

Ansøgningsfrist

2023-10-08

Jobtitel

El-ingeniør

Lokation

København og Odense

I Sweco ser vi ind i en portefølje af store, komplekse byggeprojekter til pharmaindustrien, der er én af Danmarks vigtigste og mest indtjenende industrier, som bidrager til menneskers helbred og livskvalitet over hele verden.

Vores opgave bliver at projektere bygningerne og tilhørende infrastruktur i direkte samarbejde med vores samarbejdspartnere og bygherre.

Projekterne er komplekse, og der er mange brugere og grænseflader. Vi løser opgaverne i integreret rådgivning i vores pharma-afdeling. Du får derfor mulighed for at samarbejde tæt sammen med både dine arkitekt- og ingeniørkollegaer i Sweco og med eksterne samarbejdspartnere, brugere og bygherre.

Du bliver del af en dynamisk afdeling, der lægger stor vægt på samarbejde, det sociale og den personlige udvikling

I denne stilling vil du blive en del af et team, hvor arbejdsformen er baseret på tæt samarbejde på tværs af fagområder, og hvor der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Vi kender hinanden godt på tværs af lokationerne i Sweco Danmark og har et godt kollegaskab, der styrker samarbejdet. Du vil også opleve, hvordan den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem, og hvordan der er tæt samarbejde på tværs af hele forretningen.

I din rolle som el-ingeniør er dit hovedfokus rådgivning, projektering, fagprojektledelse, tilsyn samt kvalitetssikring af elinstallationer inden for bygningsinstallationer. Du vil få muligheder for at arbejde med mange forskellige el-projekter hos både private og offentlige kunder.

Din baggrund

Du kommer med erfaring inden for bygge- entreprenør- eller rådgiverbranchen. Du er stærkstrømsingeniør, el-installatør eller maskinmester, gerne med supplerende baggrund som elektriker. Du har erfaring med bygningsinstallationer generelt -herunder lys- og kraftinstallationer, ABA og eventuelt CTS. Du har up-to-date viden inden for elinstallationer samt projektering efter DS/HD 60364.

Du er en holdspiller og er god til at samarbejde og kommunikere både mundtligt og skriftligt – også på engelsk. Du kan arbejde selvstændigt med projekterne – herunder kunne analysere kundernes behov og komme med konstruktive løsninger. Du er løsningsorientere, omstillingsparat og har mod på at bidrage med dine egne input og gode idéer til løsning af konkrete problemstillinger. Når opgaverne er mange og udfordrende mister du ikke overblikket.

Sådan kommer du videre

Vil du vide mere om stillingen, dens mange muligheder og udfordringer og Sweco som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte teamleder Anne Meibom på mail anne.meibom@sweco.dk. Brug linket for at sende dit CV og andre relevante dokumenter hurtigst muligt eller senest d. 8. oktober 2023. Samtaler holdes løbende.

Transforming Society Together

 Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt. 

 Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 20.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden. 

 

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap