0 af 0 for ""

El-ingeniører med erfaring inden for bygge- eller rådgiverbranchen til Odense

Ansøgningsfrist

2021-10-08

Jobtitel

Ingeniør

Lokation

Odense

I EL-afdelingen i Sweco arbejder vi meget bredt inden for byggeri. Vi beskæftiger os med alle typer af el-opgaver inden for rådgivning, projektering, renovering, fagprojektledelse, teknisk byggeledelse, tilsyn og kvalitetssikring. Vi har allerede en lang række gode og spændende projekter, og der er udsigt til flere nye og udfordrende projekter, og derfor søger vi nu flere dygtige kolleger til vores team i Odense.

Du bliver del af et dynamisk team, der lægger stor vægt på samarbejde

I øjeblikket arbejder vi bl.a. med boligbyggerier, skoler, plejehjem, daginstitutioner, renoverings – og ombygningsopgaver. I denne stilling vil du blive en del af et lokalt kontor i Odense, hvor vi har et godt kollegaskab der styrker samarbejdet, men også er en del af et internationalt firma med en stor faglig spændvidde, hvor arbejdsformen er baseret på tæt samarbejde på tværs af fagområder, og hvor der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

I Odense vil du også opleve, hvordan den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem, og hvordan hvert team indeholder både arkitekter og ingeniører i tæt samarbejde.

I din rolle som EL-ingeniør er dit hovedfokus rådgivning, projektering, fagprojektledelse, tilsyn samt kvalitetssikring af elinstallationer inden for bygningsinstallationer. Du vil få muligheder for at arbejde med mange forskellige EL-projekter, hos både private og offentlige kunder.

Du har min. 2 års erfaring indenfor bygge- entreprenør- eller rådgiverbranchen.

Helt konkret forestiller vi os, at:

– Du er stærkstrømsingeniør, el-installatør og eller gerne maskinmester med supplerende baggrund som elektriker.

– Du har erfaring med bygningsinstallationer generelt. Herunder lys- og kraftinstallationer, ABA og CTS.

– Du har solide faglige kompetencer og up-to-date viden inden for el-installationer samt projektering efter DS/HD 60364

– Du har kendskab til programmer som ABBdoc, DIALux, SIMARIS, PCSCHEMATIC, PowerFactory

– Du har kendskab til eller ønsker at arbejde med digitale værktøjer herunder 3D-projektering i Revit

Du er en holdspiller, der kommer på arbejde med godt humør, og er god til at samarbejde og kommunikere både mundtligt og skriftligt. Du kan arbejde selvstændigt med projekterne – herunder kunne analysere kundernes behov og komme med konstruktive løsninger. Du er løsningsorienteret og har mod på at bidrage med dine egne input og gode idéer til løsning af konkrete problemstillinger. Når opgaverne er mange og udfordrende mister du ikke overblikket.

Du får i høj grad mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt og være med til at præge virksomhedens fremtid. Vi tror på, at medindflydelse, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater. Vi fokuserer på vidensdeling og samarbejde på tværs af kompetencer og faglighed i vores dagligdag.

Sådan søger du stillingen

Kontakt Henrik Kronborg Olsen på telefon +45 21 89 91 77, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem med relevante dokumenter gerne i dag og senest d. 8 oktober 2021. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.