0 af 0 for ""

El-ingeniør til nyt integreret team af ingeniører og arkitekter

Ansøgningsfrist

2021-10-31

Jobtitel

EL Ingeniør

Lokation

København

Er du en dygtig El-ingeniør der har erfaring fra entreprenør – eller rådgiverbranchen? Drømmer du om at arbejde med integreret rådgivning og tværfagligt samarbejde? Så er denne stilling måske noget for dig. Du vil komme til at beskæftige dig med alle typer af el-opgaver inden for rådgivning, projektering, renovering, fagprojektledelse, teknisk byggeledelse, tilsyn og kvalitetssikring. Vi har allerede en lang række projekter, og der er udsigt til flere nye og udfordrende projekter, og derfor søger vi nu endnu en dygtig kollega.

Integreret rådgivning og tværfagligt samarbejde

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af vores nye integreret team på det almene boligområde, hvor du bliver din faglighed, og kan udfolde dig på dit faglige område i samarbejde forskellige fagligheder og med sparring fra vores El team. Vi bestræber os på at give dig de bedste rammer for din personlige og faglige udvikling, og du vil få masser af mulighed for sparring med vores dygtige EL team. Du bliver en del af et team, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab. Du vil således få stor medindflydelse i din egen faglige udvikling i tæt samarbejde med nærmeste leder. Du vil også opleve, hvordan den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem, og et team der indeholder både arkitekter og ingeniører i tæt samarbejde. Vi søger dig der har lyst til at være med i opbyggelsen af en tværfaglig og social enhed, hvor vi sammen løser projekterne, mens vi udvikler os sammen.

I din rolle som EL-ingeniør er dit hovedfokus rådgivning, projektering, fagprojektledelse, tilsyn samt kvalitetssikring af elinstallationer inden for bygningsinstallationer. Du vil få muligheder for at arbejde med mange forskellige projekter, hos både private og offentlige kunder.

Du kommer sandsynligvis med et par års erfaring indenfor bygge- entreprenør- eller rådgiverbranchen.

Helt konkret forestiller vi os, at:

  • Du er stærkstrømsingeniør, el-installatør eller maskinmester, gerne med supplerende baggrund som elektriker
  • Du har erfaring med bygningsinstallationer generelt. Herunder lys- og kraftinstallationer.
  • Du har solide faglige kompetencer og up-to-date viden inden for   samt projektering efter DS/HD 60364
  • Du har kendskab til programmer som ABBdoc, DIALux, SIMARIS, PCSCHEMATIC, PowerFactory
  • Du har kendskab til eller ønsker at arbejde med digitale værktøjer herunder 3D-projektering i Revit

Du er en holdspiller og er god til at samarbejde og kommunikere både mundtligt og skriftligt. Du kan arbejde selvstændigt med projekterne – herunder kunne analysere kundernes behov og komme med konstruktive løsninger. Du er løsningsorienteret og har mod på at bidrage med dine egne input og gode idéer til løsning af konkrete problemstillinger. Når opgaverne er mange og udfordrende mister du ikke overblikket.

Du får i høj grad mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt og være med til at præge virksomhedens fremtid. Vi tror på, at medindflydelse, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater. Vi fokuserer på vidensdeling og samarbejde på tværs af kompetencer og faglighed i vores dagligdag.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Vil du vide mere om stillingen, dens mange muligheder og udfordringer og Sweco som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte teamleder Ask Abildgaard på tlf. +45 22 22 93 61. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter gerne i dag og senest d. 31/10-2021. Vi holder løbende samtaler.

Ask Abildgaard

Afdelingschef / Bygningskonstruktør

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.