0 af 0 for ""

El-ingeniør, København

Ansøgningsfrist

2023-09-30

Jobtitel

El-ingeniør

Lokation

København

Ønsker du at være en del af markedets stærkeste team indenfor eksisterende byggeri og drift?
Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt? Sweco har travlt med mange spændende opgaver og styrker derfor teamet i København med endnu en erfaren El Ingeniør til mangfoldige opgaver bredt indenfor byggeri.

Sweco er i dag Danmarks største indenfor rådgivning omkring eksisterende byggeri og drift af installationer.
Afdelingen har særligt fokus på tekniske installationer, bygninger & konstruktioner, samt ejendomsudvikling og har markedsledende specialistkompetencer indenfor køling, CTS, ventilation, indregulering, commissioning, energioptimering samt drift og vedligehold.
Sweco hjælper alt fra produktionsvirksomheder, kunder i pharma-industrien, større ejendomsbesiddere som bl.a. pensionskasser samt offentlige kunder med hvordan de bedst designer, udvikler og drifter deres bygninger, anlæg og systemer. Kunder tæller bl.a. Novo Nordisk, Radiometer, Region Hovedstaden, DR, ATP Ejendomme og Carlsbergfondet samt flere kommuner.

Du får mulighed for at komme med på en spændende vækst og udviklingsrejse
Lige nu er Sweco inde i en meget spændende udvikling og oplever en stor tilgang af opgaver, så du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i en afdeling, der indtager en nøglerolle i markedet.
I EL-teamet arbejder Sweco meget bredt indenfor byggeri. De beskæftiger sig med alle typer af el-opgaver indenfor rådgivning, projektering, renovering, fagprojektledelse, teknisk byggeledelse, tilsyn og kvalitetssikring.

Helt konkret forestiller vi os, at:

  • Du er stærkstrømsingeniør, el-installatør eller maskinmester, gerne med supplerende baggrund som elektriker
  • Du har erfaring med bygningsinstallationer generelt. Herunder lys- og kraftinstallationer, ABA og lidt CTS/BMS
  • Du har solide faglige kompetencer og up-to-date viden inden for el-installationer samt projektering efter DS/HD 60364 og MOLIO BIPS
  • Du har kendskab til programmer som ABBdoc, DIALux, SIMARIS, PCSCHEMATIC, PowerFactory
  • Du har kendskab til- eller ønsker at arbejde med digitale værktøjer herunder 3D-projektering i Revit
  • Erfaring indenfor projektering af mellemspædingsanlæg (transformerstationer, koblingsanlæg, 10kV kabler) vil blive vægtet positivt.

Du er en holdspiller, og du er god til at samarbejde og kommunikere både mundtligt og skriftligt. Du kan arbejde selvstændigt med projekterne – herunder analysere kundernes behov og komme med konstruktive løsninger. Du er løsningsorienteret, og du har mod på at bidrage med dine egne input og gode idéer til løsning af konkrete problemstillinger. Når opgaverne er mange og udfordrende mister du ikke overblikket.

Du arbejder struktureret og selvstændigt, har overblik samt sans for systematisering af informationer. Du ”spotter” udforingerne i et projekt inden de bliver til uløselige problemer. Du kan lide afveksling i dine opgaver, du er god til at samarbejde med dine kolleger og kunder. Generelt er du god til at skabe et solidt netværk i branchen, og du går gerne forrest i markedet.

Sådan kommer du videre
Peak varetager denne rekruttering. Har du spørgsmål så kontakt Allan Jessen på telefon 27795449, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Søg jobbet via linket nedenfor.

Om Sweco – eksisterende bygninger og drift:
Eksisterende Byggeri & Drift består i dag af fire afdelinger med i alt godt 180 medarbejdere, hvoraf godt 60 er ansat i København under afdelingen for Renovering & installationer. Det er en organisation i vækst, som har som mål at få støttet kunder så bredt som muligt og hvor Strategisk Rådgivning løser opgaver ved support fra Teknisk rådgivning og Renovering & Installationer.
Behovet for at renovere og levetidsforlænge eksisterende byggeri er vokset markant i de senere år i takt med, at krav om mere bæredygtigt byggeri har bredt sig til ejendomsmarkedet. Den udvikling har Swecos rådgivere og teknikere været en vigtig del af. Sweco ønsker at fastholde og udbygge deres markedsledende position.
Afdelingen Renovering & Installationer i København består af tre ben, HVAC & Installationer, PL CAD & KON samt El & BMS.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap