0 af 0 for ""

El-ingeniør til integreret team af ingeniører og arkitekter

Ansøgningsfrist

2023-08-27

Jobtitel

El-ingeniør

Lokation

København

Har du lyst til at arbejde med integreret rådgivning og blive en del af projektteams der arbejder med boliger, skoler og transformations projekter? Så har du nu muligheden for at blive en del af et tværfagligt samarbejdsmiljø i Sweco Architect. Så tøv endelig ikke med at søge.  

Du bliver en del af et socialt team, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab i et godt arbejdsmiljø og arbejdskultur.

Integreret rådgivning og spændende projekter

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af vores integreret teams, hvor du bliver din faglighed, og kan udfolde dig på dit faglige område indenfor el, men også igennem det tværfaglige samarbejde med alle andre fagligheder som du vil sidde side om side med.

Vi bestræber os på at give dig de bedste rammer for din personlige og faglige udvikling, og du vil få masser af mulighed for sparring med vores dygtige El-team i Ørestaden samt på Swecos øvrige kontorerne rundt om i landet, og vil komme til at indgå i vores stærke og velorganiserede El fag-netværk.

Du vil således få stor medindflydelse i din egen faglige udvikling i tæt samarbejde med nærmeste leder. Du vil også opleve, hvordan den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem, og et team der indeholder både bygningskonstruktører, arkitekter og ingeniører i tæt samarbejde.

Som projekterende el-ingeniør vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver bl.a. indbefatte:

 • Rådgivning, projektering og beregning af el-installationer inden for bygningsinstallationer
 • Registrering og opmåling af projekter
 • Bæredygtighed driftsoptimeringer
 • Kvalitetssikring af elinstallationer inden for bygningsinstallationer
 • Tilsyn og opfølgning på projekter i udførelse
 • Kunde- og beboermøder

Den brede kontaktflade i stillingen, betyder at du får tæt dialog og samarbejde med både kolleger og kunder.

Erfaren og løsningsorienteret holdspiller

Du er en holdspiller og er god til at samarbejde og kommunikere både mundtligt og skriftligt. Du kan arbejde selvstændigt med projekterne – herunder kunne analysere kundernes behov og komme med konstruktive løsninger. Du er løsningsorienteret og har mod på at bidrage med dine egne input og gode idéer til løsning i alle projekteringsfaserne og af konkrete problemstillinger. Når opgaverne er mange og udfordrende mister du ikke overblikket.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • Er stærkstrømsingeniør, el-installatør eller maskinmester, gerne med supplerende baggrund som elektriker
 • Har 2-5 års erfaring indenfor entreprenør- eller rådgiverbranchen.
 • Har erfaring med bygningsinstallationer generelt. Herunder lys- og kraftinstallationer, ABA og CTS.
 • Har solide faglige kompetencer og up-to-date viden inden for elinstallationer samt projektering efter DS/HD 60364
 • Har kendskab til programmer som ABBdoc, DIALux, SIMARIS, PCSCHEMATIC, PowerFactory
 • Har kendskab til eller ønsker at arbejde med digitale værktøjer herunder 3D-projektering i Revit

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakt Steffen Salbo på tlf.: +45 4282 1325 mail steffen.salbo@sweco.dk.

Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 27. august 2023. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vi forener det målbare og det mærkbare

Vi er 260 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense.

Ud fra en viden om menneskers ønsker, drømme og behov skaber vi rammer for liv og fællesskaber. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning og landskabsarkitektur.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Sammen fungerer vi som én integreret rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Steffen Salbo

Teamleder

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap