0 af 0 for ""

Dynamiske og fagligt funderede EU-taksonomi-eksperter til strategisk rådgivning

Ansøgningsfrist

2022-02-28

Jobtitel

Strategisk bæredygtighedsrådgivning

Lokation

København

Sweco har i dag en føre position indenfor rådgivning om bæredygtighed, hvor særlig EU-taksonomien fylder mere og mere samt giver anledning til travlhed. Vi er derfor på udkig efter 10 dygtige kolleger, som ønsker at bidrage aktivt til den bæredygtige omstilling af samfundet samt kan assistere og hjælpe vores kunder i forhold til EU-taksonomien.

Vi søger i øjeblikket EU-taksonomi-eksperter, der kan yde rådgivning på et strategisk niveau til vores mange både danske og udenlandske kunder. Selvom vi allerede er den førende rådgiver inden for bæredygtighedsområdet, er vi fortsat ambitiøse og vil gerne have dig med på holdet. Du vil arbejde tæt sammen med et bredt hold af specialister i bæredygtige tiltag, tekniske eksperter og DGNB-konsulenter på rådgivningsydelser ift. den grønne agenda, hvor dit hovedfokus vil ligge omkring EU-taksonomien og ESG.

Vær med på første bølge

Du kommer til at rådgive vores danske og internationale kunder ud fra de fælles ”miljømæssigt bæredygtige definitioner” i EU-taksonomien. Vores ambition er, at være den førende rådgiver til virksomheder, ejendomsforvaltere og investeringsfonde, hvor grøn finansiering og bæredygtige tiltag er i fokus.

Du vil få ansvaret for dine egne kunder og projekter, samt trække på Swecos mange forskellige kompetence-hubs indenfor bæredygtighed. Ligeledes vil du selv få en central rolle i at vejlede og rådgive kunderne i betydningen af grønne og miljømæssigt bæredygtige investeringer ud fra et EU-taksonomisk perspektiv. Vi søger en række profiler, så vi hører gerne fra dig, både hvis du kan indgå i dialog med vores kunder om EU-taksonomiforordningen eller hvis du kan indsamle og bearbejde store mængder data på tværs af fagskel.

 Konkret vil opgaverne lyde på:

– Kundedialog om EU-taksonomien, ESG og Swecos tilgang

– Bidrage til at videreudvikle Swecos EU-taksonomi rådgivningsydelser

– Yde strategisk rådgivning ift. at højne det grønne investeringspotentiale i kundernes portefølje

– Rådgive og vejlede kunder ift. fyldestgørende datagrundlag og rapporteringskrav

– Bidrage til markedsopbygningen af rådgivningsydelser omkring EU-taksonomi og strategisk bæredygtighed

Du bliver en del af et internationalt team, hvor vi arbejder tæt sammen og har løbende sparring med vores kolleger. En stor del af dine opgaver vil dog betyde en stor kontaktflade til den resterende del af organisationen, hvor vores øvrige tekniske specialister sidder forankret og bringes i spil. Vi arbejder i dag med både danske og internationale projekter inden for grøn omstilling og ESG, og udover taksonomi-projekter vil der derfor være mulighed for at bidrage til denne type af projekter.

Dit ansættelsessted vil være vores kontor i Ørestaden, lige ved Bella Center Metro station, tæt på motorvejstilkørslen.

 Din profil

Din uddannelsesbaggrund kan være en af flere, men din interesse for og viden om EU-taksonomien og grønne tiltag er vigtig for din succes i rollen. Ligeledes vil din evne til at tænke analytisk og helhedsorienteret være central ift. at spille dine kolleger ind med løsninger der kan hjælpe vores kunder.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din
ekspertise – det er en forventning.

Sådan kommer du videre
Kontakt teamleder Signe Larsen Tannhof telefon+45 2723 4638 eller på mail signelarsen.tannhof@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 28. februar. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Signe Larsen Tannhof

Teamleder, International

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap