0 af 0 for ""

Dygtige kolleger til energi- og fjernvarmeprojekter

Ansøgningsfrist

2022-10-02

Jobtitel

Ingeniør, Fagleder, Projektleder

Lokation

København

Vil du være med til at påvirke fremtidens energi- og fjernvarmesystemer?

I fremtidens energisystem skal fjernvarme bidrage til transport af den energi, der produceres af vedvarende energiteknologier. Derfor er både integration af vedvarende energikilder og overskudsvarme, samt køling fra industri- og erhvervsområder, nøglekomponenter i at levere konkurrencedygtige løsninger, der bygger på omkostningseffektive og bæredygtige koncepter til varmeforsyningen.

Til vores afdeling i Ørestad søger vi derfor nu flere fagligt stærke og ambitiøse medarbejdere til alle vores spændende energi- og fjernvarmeprojekter inden for alle discipliner. Så har du erfaring med energi- og fjernvarmeprojekter enten som energiplanlægger, projektleder, byggeleder, tilsynsførende eller en kombination af dem alle, så kom og vær med i en afdeling i vækst og sæt dit præg på den grønne omstilling.

Vi vil bidrage med masser af muligheder for faglig såvel som personlig udvikling i en afvekslende hverdag, hvor dine opgaver i høj grad vil afhænge af din baggrund, erfaring og interesseområder.

Det kunne f.eks. være:

– Energiplanlægning for forsyningsselskaber og kommuner

– Implementering af overskudsvarmeprojekter fra start til slut

– Hjælpe med til at udarbejde tilbudsmateriale til nye opgaver

– Projektledelse

– Planlægning og projektering af fjernvarme

– Myndighedsbehandling herunder udarbejdelse af projektforslag

– Udarbejdelse af udbudsdokumenter

– Udbud og kontrahering

– Byggeledelse og tilsyn af både anlægsarbejder og kundeinstallationer

Vi har mange års erfaring med energi- og varmeforsyningsprojekter og hjælper løbende vores kunder med optimering af eksisterende områder og udvikling af nye, hvor vi netop har fokus på integration af vedvarende energiteknologier og nye koncepter såsom lavtemperatur-fjernvarme og varmepumper. Du får derfor et hold af kolleger med meget stor erfaring med både distribution og transmission af energi i forbindelse med varmeforsyningen.

Du kommer sandsynligvis fra en lignende rådgiverstilling, fra et forsyningsselskab eller som entreprenør, men vi hører dog også gerne fra dig, selv om du er relativt nyuddannet. Det vi ligger vægt på er, at du er en person, der kan spille ind i en afdelingskultur hvor kvalitet, samarbejde og ansvarstagen ligger højt på i bevidstheden – ligesom det gode kollegaskab!

Sådan kommer du videre

Kontakt teamleder Brian Møller-Larsen på mobil 53721004, hvis du er nysgerrig på stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest 2. oktober 2022. Vær venligst opmærksom på at vi indkalder til samtaler løbende

Nyttige links

Læs mere om hvad vi tilbyder vores kunder, her: https://www.sweco.dk/vi-tilbyder/energi/

Du kan også læse om et par af vores spændende projekter, her:

https://www.sweco.dk/vi-tilbyder/cases/energi/fjernvarmekonvertering-fra-traditionel-til-ultra-lavtemperaturfjernvarme/

Ny analyse viser, hvor danskerne med fordel kan skifte til fjernvarme (sweco.dk)

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap