0 af 0 for ""

Dygtig og serviceminded debitormedarbejder

Ansøgningsfrist

2022-08-21

Jobtitel

Debitormedarbejder

Lokation

København

Har du nogle års erfaring inden for regnskab og debitorstyring og vil du gerne være en del af et erfarent team, hvor hvor samarbejde og ”frihed under ansvar” vægtes højt?

Som debitormedarbejder hos os får du en alsidig hverdag, hvor bliver du en del af et team, der består af 6 øvrige regnskabsmedarbejdere. Teamet er en del af Finance-afdelingen, hvor du får ca. 30 kolleger.  I Accounting-teamet sidder vi bl.a. med ansvar for indkomne leverandørbilag, expenses, ind- og udgående betalinger, opfølgning på debitorer og support til organisationen inden for disse områder. Vi har et tæt samarbejde med resten af organisationen, på tværs af alle afdelinger, så du vil have daglig kontakt med både kunder og kolleger.

Helt konkret kommer dine opgaver til at være:

  • Gennemgang af konti
  • Kreditvurderinger af nye og eksisterende kunder
  • Telefonisk rykning af debitorer
  • Bogføring af indbetalinger, finansbilag og udlæg
  • Oprettelse samt vedligeholdelse af debitors stamdata
  • Besvarelse af henvendelser i mailbox
  • Support til forretningen
  • Ad hoc-opgaver

Du er proaktiv, struktureret og tager ejerskab for egne opgaver

Du har en relevant regnskabsuddannelse eller minimum 2 års erfaring med debitorområdet samt erfaring med ovennævnte opgaver. Du har et godt kendskab til momsregler og er velbevandret i Excel. Vi bruger i dag Maconomy som ERP-system.

I teamet lægger vi stor vægt på, at vi er fleksible og servicemindede over for forretningen, kunder og medarbejdere. Du skal trives med at tage telefonisk kontakt til både eksterne kunder og interne projektledere i din sagsopfølgning og er vedholdende men sikrer samtidig den gode dialog. Vi forventer, du er en god holdspiller, der trives med at arbejde tæt sammen med dine kolleger og har let ved skabe kontakt til kollegerne ude i organisationen også. Du trives med at arbejde i et miljø med højt tempo og kan bevare overblikket.

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads så kontakt Susanne Neldeberg på tlf.: +45 4348 4419. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 21. augist 2022. Bemærk at vi indkalder til samtaler løbende.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

 

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap