0 af 0 for ""

Dygtig fagprojektleder med stærkstrømsbaggrund til elektriske installationer

Ansøgningsfrist

2021-06-14

Jobtitel

El Fagprojektleder

Lokation

København

Brænder du for at arbejde med fagprojektledelse og projektering med en høj grad af fagligt ansvar? Har du en solid baggrund inden for design af elinstallationer og lyst til at videreudvikle dine kompetencer? Så er det dig, vi søger som fagprojektleder til vores team af dygtige, kvalitetsbevidste, topmotiverede og højt fagligt udviklingsorienterede medarbejdere i el-teamet i Ørestaden.

Du bliver del af et dynamisk projektteam, der lægger stor vægt på førsteklasses samarbejde
Vi oplever i stigende grad efterspørgsel på vores kompetencer til projekter inden for skoler, pharma, universiteter, sygehuse, boliger samt ombygning, renoveringsprojekter og bygherrerådgivning. Som fagleder skal du aktivt være med til at sikre en høj kvalitet i gennemførelsen af vores projekter inden for disse områder. Varetagelse af rådgivning, projektering, fagledelse, tilsyn samt kvalitetssikring vil være væsentlige opgaver i din dagligdag. Gennemførelse og koordinering af fagprojektets ydelser, stade, økonomi og fremdrift i samarbejde med kunde og projektleder.

I øjeblikket mangler vi især fagprojektledere til at varetage bolig- og renoveringsprojekter.

Du varetager selvstændigt projektering inden for hele det el-tekniske område på de projekter, du tilknyttes. Desuden indgår du som projektdeltager i forskellige projektgrupper på tværs af organisationen og bidrager naturligt med den nyeste viden inden for dit fag.  Du har gerne et eller flere specialer inden for el-området, som du brænder for, samtidig med, at du stadig er interesseret i at udvide din faglige ekspertise og gerne lærer fra dig.

Som fagleder hos os i el-teamet – og i Sweco generelt – kommer du ind i en virksomhed i rivende udvikling med et fagligt stærkt miljø og gode og kompetente kolleger. Du får i høj grad mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt, og være med til at præge virksomhedens fremtid. Vi tror nemlig på, at medindflydelse, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater. Vi fokuserer på vidensdeling og samarbejde på tværs af kompetencer og faglighed i vores dagligdag.

Du har relevant baggrund og er kendt for dine gode kunderelationer

Du er uddannet ingeniør eller elinstallatør med min. 4 års rådgivererfaring. Du har en allround og grundlæggende viden om projektering af stærkstrømsinstallationer og anlæg samt erfaring med svagstrømsinstallationer. Hvis du har erfaring med andre specialer, som du tænker, at vi i Sweco vil kunne drage god nytte af, så er det absolut en ekstra bonus. Derudover så har du god erfaring med projektering og beskrivelse af stærkstrøminstallationer, og er fortrolig med koordinering af de tekniske installationer samt tværfagligt samarbejde i større teams.

Du arbejder systematisk og konsekvent. Du er selvkørende og tager ansvar og ejerskab for dine opgaver. Du er tilgængelig og imødekommende over for dine kunder og har fokus på dit netværk. Hos os bliver du en del af et tværfagligt miljø, hvor boldene er mange og to dage ikke altid er ens, og sådan et miljø stortrives du i. Du har gode formuleringsevner både mundtlig og skriftlig på et professionelt niveau.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Er du interesseret, og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte teamleder Esben Hedegaard på tlf. 22709613. Brug linket for at sende din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem med relevante dokumenter gerne i dag og senest d. 31/05-2021.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.