0 af 0 for ""

DSE messe Aalborg – Praktik/studiejob

Ansøgningsfrist

2023-10-27

Jobtitel

Praktikstilling/studiejob

Lokation

Hele landet

Drømmer du om at forme fremtidens byer og samfund i en mere bæredygtig retning? Og kunne du tænke dig en karrierestart i Europas førende rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed, så er et job i Sweco måske noget for dig?

Som praktikant eller studentermedhjælper hos os får du erfaring med praktisk projektarbejde og bliver en del af hverdagen hos en stor rådgivervirksomhed med kontorer i hele landet.

Du får et godt netværk og et solidt springbræt til dine videre studier og fremtidige karriere.

Bliv klædt på til fremtiden
Hos Sweco bliver du udfordret og får mulighed for at opbygge din faglighed og kompetencer gennem spændende projekter. Du lærer at knytte din teori og færdigheder fra studiet op på opgaver, som giver konkret værdi i de projekter du tilknyttes.

Udover at være studerende, der brænder for faglige udfordringer, er du kendetegnet ved at:

  • Have lyst til at sætte dig ind i nye opgaver og er nysgerrig
  • Tager ansvar og er proaktiv, når du byder ind på mulige arbejdsopgaver
  • Er vedholdende, grundig og arbejder struktureret, så du holder styr på de mange typer opgaver, du med tiden kommer til at løse
  • Er serviceminded, har humor og er imødekommende – ligesom dine øvrige kolleger i afdelingen

Sådan søger du
Er du interesseret i et praktik- eller studiejob i Sweco, så send os dit CV og evt. øvrige dokumenter via linket senest 27. oktober 2023. Noter venligst den lokation du søger til.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap