0 af 0 for ""

Digitaliseringschef for infrastruktur

Ansøgningsfrist

2024-08-25

Jobtitel

Digitaliseringschef

Lokation

Hele landet

Brænder du for digitalisering inden for infrastruktur og har flair for at lede og organisere digitaliseringsinitiativer bredt i en stor organisation? Så har vi muligvis drømmestillingen til dig, da vi søger en Digitaliseringschef til vores division Infrastruktur, Vand og Miljø (IVM) – en division med 650+ medarbejdere.

“En Digitaliseringschef i Swecos IVM-division sikrer, at digitale værktøjer og processer integreres med produktionen og kundernes projekter, både nu og i fremtiden. Dette kræver dybdegående kendskab til implementeringsprocesser, teknologier, markedsmuligheder og arbejdsprocesser. Stærke kompetencer i forandringsledelse og strategisk styring er nødvendige, da den digitale verden konstant forandrer sig – Derfor det er vigtigt at personen også løbende selv skal kunne definere rammerne og forandre rollen til hvad behovet er.” – Alexander Bennedsen, Chef for Digitalisering og Bæredygtighed

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Vi er Europas ledende rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport, moderne hospitaler og brugbare IT-løsninger. Vores succes bygger på tæt samarbejde med kunderne og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning. Som medarbejder hos Sweco kan du påvirke opgaverne og bidrage til vores udvikling.

Infrastruktur, vand og miljø

I divisionen Infrastruktur, Vand og Miljø er vi cirka 650 kolleger fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg.

Vi dækker alle de klassiske ingeniørdiscipliner inden for anlæg og infrastruktur som konstruktioner i stål og beton, tilstandsvurderinger, projektering af veje, broer, havne og jernbaner, bygherrerådgivning, byggemodning samt geoteknisk rådgivning på alt fra jernbaner, vindmøllefundamenter, bro- og vejprojekter til erhvervs- og boligbyggeri.

Divisionen Infrastruktur, Vand og Miljø søger en Digitaliseringschef

Vi søger en Digitaliseringschef, som skal være ansvarlig for diverse digitaliseringsinitiativer i vores Division for Infrastruktur, Vand og Miljø. Rollen skal overordnet sørge for at lede hele divisionen igennem diverse større digitale beslutninger, initiativer, tilbud osv. i samarbejde med ledelsen og et dedikeret team af forskellige digital leads for forskellige forretningsområder. Derudover vil du bidrage til projekterne for at sikre korrekt implementering af digitale initiativer.

Som Digitaliseringschef vil du blive ansvarlig for:

 • Den overordnede digitaliseringsstrategi i Divisionen for Infrastruktur, Vand og Miljø
 • At lede implementeringsgruppens aktiviteter herunder rapportering til styregruppe
 • Bidrage til Sweco Danmarks og Groups Digitaliseringsstrategi herunder Light House projekter
 • Ansvarlig for at lede diverse netværk indenfor digitalisering på tværs af divisionen herunder BIM/IKT koordinering
 • Dialog med markedet indenfor digitaliseringsydelser
 • Samarbejde med forskellige afdelinger for at sikre, at digitale løsninger møder de specifikke behov i hver del af organisationen.
 • Bidrage på projekter med viden herunder facilitere BEP proces samt diverse aftaler der fremmer digitalisering

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du har:

 • Har en uddannelse som ingeniør, bygningskonstruktør, konsulent, softwareudvikler e.l.
 • Har solid erfaring med IKT/BIM ledelse i Infrastrukturbranchen
 • Har ledelseserfaring, enten projektledelse eller personaleledelse
 • Har arbejdet som konsulent hos bygherre eller været selvstændig
 • Kender ISO 19650 og kan udarbejde BEP
 • Erfaring indenfor rådgiverbranchen – nok til, at du har styr på projekternes forskellige faser og kan spotte eventuelle udfordringer, inden de finder sted.
 • Brænder for at lede digitalisering og har lyst til at være ledestjerne og ansigtet internt i Sweco men også udadtil ift. digitalisering

Hvad kan vi tilbyde

Ud over frokostordning, sundhedsforsikring, pension, telefon og IT-udstyr tilbyder vi:

 • Fleksibilitet i planlægningen af dine opgaver – det betyder for eksempel, at du har mulighed for at arbejde hjemmefra
 • Fysioterapi og massage – hvis det har interesse
 • Sundhedssikring – børn er dækket automatisk

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os dit CV og andre relevante dokumenter linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 25. august 2024. Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte Alexander Bennedsen på mail ALEB@sweco.dk eller tlf. nr.: +4529840954

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link