0 af 0 for ""

Databehandler til Swecos projektteam i Ørestad

Ansøgningsfrist

2023-01-08

Jobtitel

Databehandler

Lokation

København

Vil du være med til at sætte dit præg på it-løsninger til fremtidens samfund? I Sweco planlægger og designer vi fremtidens byer og samfund, og vi hjælper vores kunder med at udvikle digitale løsninger, så de kan optimere deres hverdag via adgang til information. Data, der bliver genereret i samfundet, bruger vi til at effektivisere planlægning, drift og vedligehold og forvaltning af vores fysiske omgivelser.

Da vi oplever stor efterspørgsel efter vores kompetencer og løsninger, udvider vi nu vores stærke team og søger derfor en ny kollega til databehandling. Stillingen er fysisk placeret på vores kontor i Ørestad.

Ressourcehåndteringsteam der arbejder med softwareprodukter indenfor Affald, jord og bygningsaffald

Du bliver en del af divisionen Digital drift & forvaltning og af teamet Ressourcehåndtering der igennem mange år har specialiseret sig inden for affaldsområdet. Sweco har udviklet den markedsledende digitale affaldshåndteringsløsning RenoWeb, som teamet rådgiver bl.a. de knap 70 kommunekunder der i dag benytter løsningen i. Databehandling, udvikling og support er placeret i Ørestad, mens kundekonsulenterne holder til i hhv. Ørestad og Kolding.

Vi søger en dygtig databehandler til at styrke vores projektteam, der samarbejder tæt med vores kundekonsulenter og udviklere.

Beskrivelse af stillingen

I teamet arbejder vi med kundernes data, og vores fornemmeste opgave er at sikre, at systemet opfylder kundernes krav til funktionalitet og daglig drift.

Det bliver din primære opgave at analysere, behandle og operationalisere data fra kunderne, så det passer ind i RenoWeb’s datamodel og kan indlæses i systemet. Det er ofte komplekse og udfordrende opgaver, og det bliver derfor din opgave at finde gode løsninger på disse opgaver i dialog med den enkelte kundekonsulent, så løsningen opfylder kundens krav og ønsker.

Vi forestiller os at du er uddannet cand.merc.dat, datalog, ingeniør, datamatiker, cand.it. e.l. og forventer, at du er en dygtig databehandler med gode SQL-kundskaber. Du har således styr på databasestruktur, datawarehouse og datamodellering.

Om dig

Vi forventer, at du kan begå dig i et kreativt miljø, hvor vidensdeling og samarbejde er en forudsætning for udførelse af det daglige arbejde.

Du sætter en ære i at have en god og konstruktiv kommunikation med dine kolleger. Du er struktureret i din tilgang til opgaverne, og du er god til at formulere dig på skrift og i tale. Du sætter en dyd i, at dit arbejde er gennembearbejdet, når du afleverer det.

Dine personlige og faglige egenskaber:

– Du har flere års erfaring med databehandling med brug af SQL.

– Det er et plus, hvis du har erfaring med PostgreSQL, PostGIS, Geoserver, FME og evt. pgAdmin.

– Du er nysgerrig og begejstret for data og datasystemer.

– Du er systematisk, struktureret og detaljeorienteret: Der er mange, og meget forskellige datakilder, der skal integreres.

– Du er dygtig til at formidle data.

– Du er forretningsorienteret og forstår, at data skal bruges til at optimere vores kundeoplevelse og produkt og dermed vores indtjening.

– Du kan kommunikere på dansk og engelsk.

Du får mulighed for at arbejde med nogle af branchens stærkeste produkter

Du bliver en del af Digital drift & forvaltning i Sweco, hvor du får ca. 120 engagerede og kompetente kolleger. Du skal være med til at sikre, at vores softwareprodukter ikke kun lever op til vores kunders krav, men også konstant udvikles og bliver endnu bedre. Vi har højt til loftet i afdelingen, og du får gode muligheder for at præge dine egne opgaver.

Vi udvikler såvel større kundespecifikke løsninger som egne softwareprodukter i form af portalløsninger inden for drift og forvaltningsområdet (eks. RenoWeb, DriftWeb, RoSy og Spatial Suite). Produkterne anvendes ofte i samarbejdet mellem borgeren, den kommunale administration og entreprenører.

Vores softwareprodukter sikrer, at alle parter har de nødvendige oplysninger til rådighed for at træffe beslutninger og løse de aktuelle opgaver. De anvendes af en lang række af danske kommuner og forsyninger og dækker fagligt brede områder. Vores systemer retter sig mod mange forskellige brugerprofiler. Derfor har vi stor fokus på brugerflade og arbejdsgange.

Desuden udvikler vi egen hardware i form at IoT-sensorer og registreringssystemer, der integreres i vores løsninger.

Sådan søger du stillingen

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Divisionsdirektør Es Møller Lunn på eamoller.lunn@sweco.dk. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 8. januar 2023. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Transforming Society Together
Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. De planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med deres kunder skaber deres arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.
Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kollegaer. I Europa er de i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Ea Møller Lunn

Afdelingsdirektør / Digital drift & forvaltning

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap