0 af 0 for ""

Data management konsulent til Swecos GIS & Data team i Ørestad

Ansøgningsfrist

2024-01-28

Jobtitel

Data management konsulent

Lokation

København

Trives du i et digitalt og spændende miljø, hvor dagene ikke er ens, og brænder du for data og datasystemer? Har du lyst til at være en del af en division i stærk udvikling, der brænder for deres arbejde og for at rådgive kunderne til de bedste løsninger? Så er det måske dig, vi søger. 

I Sweco planlægger og designer vi fremtidens byer og samfund, og vi hjælper vores kunder med at optimere deres hverdag og forbedre deres arbejde gennem digitale løsninger. Du bliver en del af divisionen Digital drift & forvaltning, hvor du får ca. 130 engagerede og kompetente kolleger.

Vores forretning består af to ben, software- og rådgivningsydelser. Denne unikke kombination gør os til én af de mest erfarne og foretrukne rådgivere på det danske marked. Vores primære kundesegment er kommuner, styrelser, regioner og virksomheder på tværs af fire geografiske markeder, Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

Vi søger en dygtig datakonsulent til at styrke vores Data Management team, der arbejder på projekter for kunder og med kunders data.

Et team specialiseret i GIS-løsninger og Data i SWECO

Du bliver en del af det team i Digital Drift og Forvaltning som arbejder med GIS-løsninger og Data. Ligeledes bliver du en del af et kreativt miljø, hvor vidensdeling og samarbejde er en af forudsætningerne for udførelsen af vores daglige arbejde. Vi er et team, der har specialiseret sig i data management, og vi oplever stor efterspørgsel efter vores kompetencer og løsninger inden for dataanalyse. Derfor søger vi en dygtig datakonsulent med kommercielt mindset til at styrke vores team. Officielt holder vi til i Ørestad mens vores kunder er repræsenteret i hele landet.

Data Management-teamets nøglerolle i at opfylde kundekrav

I Data Management-teamet arbejder vi med kundernes data, og vores fornemmeste opgave er at analysere, behandle og operationalisere data fra kunderne.

Vi arbejder med data i forskellige formater og er i gang med at opdyrke en stærkere FME konsulentforretning. Det er ofte komplekse og udfordrende opgaver, og det bliver derfor din opgave at finde gode løsninger, så løsningen opfylder kundens krav og ønsker.

Kunder stiller store krav til, at vi afleverer kvalitet, så der skal være orden i data, og vi sætter en ære i kvalitetstjekket.

Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet cand.merc.dat, datalog, ingeniør, datamatiker, cand.it. e.l. og forventer, at du er en dygtig datakonsulent med gode SQL-kundskaber. Du har således styr på databasestruktur, og datamodellering, FME og Python. Du har en struktureret tilgang til jobbet, hvor du er grundig og afslutter med kundens godkendelse.

Du sætter en ære i at have en god og konstruktiv kommunikation med dine kolleger og kunder. Du er struktureret i din tilgang til opgaverne, og du er god til at formulere dig på skrift og i tale på dansk og engelsk. Hertil forstår du at formidle data, og sætter en dyd i, at dit arbejde er gennembearbejdet, når du afleverer det.

Dine personlige og faglige egenskaber:

  • Du har erfaring med brug af SQL.
  • Du har erfaring med databaser f.eks. MSSQL, PostgreSQL,
  • Du kan arbejde med brug af FME eller er interesseret i at arbejde med dette. Vi har i Sweco interne FME-eksperter, der står klar til hjælp og oplæring.
  • Du er forretningsorienteret og forstår samtidig kundens behov i et projekt og arbejder målrettet for at i møde komme dette behov med forslag til løsningsmodeller

Sweco er en imødekommende, engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu, ved at have fingeren på pulsen. Vi sørger også for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagens fokus uanset om det omhandler fra rent vand, varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler.

Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores bruger og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, hvor vi dagligt rådgiver vores bruger i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Mik Wulff Thomsen på tlf. +45 43484548 eller mikwulff.thomsen@sweco.dk

Brug linket for at sende din ansøgning og CV samt øvrige relevante dokumenter snarest muligt, da vi løbende afholder samtaler, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 28. januar 2024. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link