0 af 0 for ""

Cybersecurity specialist

Ansøgningsfrist

2023-10-31

Jobtitel

Cybersecurity specialist

Lokation

Hele landet

Vil du være med til at udvikle og hæve sikkerheden for vores kunder indenfor infrastrukturen i Danmark? Så er du måske vores Cybersecurity Specialist.  

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden, når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for anlæg og infrastruktur – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

”Det markante og forhøjede trusselsbillede imod Danmark skaber øget fokus på sikringsforanstaltninger og især minimering af risiko for angreb ved mange kunder. Samtidig forventer vi at EU-kravene på området, vil kræve efterspørgsel på specialiseret sikkerhedsrådgivning” fortæller din nye leder Benno Nagbøl.

Du bliver en del af en dynamisk forretning
I stillingen bliver du en del af divisionen Infrastruktur, vand og miljø, hvor vi er ca. 450 kolleger fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg. Herunder bliver du tilknyttet afdelingen Ports & Geotechnics, hvor vi arbejder med områder indenfor energi-, pharma- og offshore industrien, samt med kritisk infrastruktur og onshore forbindelser. Arbejdsformen er baseret på tæt samarbejde, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du vil opleve en integreret rådgivning og et tæt samarbejde på tværs af hele forretningen.

Vi søger Cybersecurity specialister
Vi søger flere Cybersecurity specialistered høj faglig viden samt lysten og motivationen til at være med til at skabe fremtidens IT-sikkerhedskultur. Med fokus på de kunder, som står overfor en transformation og øgede krav for at sikre deres bygninger og produktion, skal vores nye kolleger være med til at innovere og udfordre den nuværende måde, som branchen og kunderne hidtil har tænkt IT-sikkerhed på. Der vil være et stort potentiale for indflydelse og medbestemmelse på området i teamet, hvorfor vi søger en person som vil være motiveret for at udvikle dette område, og ligegyldigt hvor du vælger at arbejde, er du sikret en hverdag med masser af samarbejde og idéudveksling.

Dine arbejdsopgaver
Som Cybersecurity specialist vil du blive ansvarlig for:

 • Udarbejde kravspecifikationerne på IT-sikkerhedsområdet, samt sikre grænsefladerne op imod 3.parts systemer
 • Være på forkant med det nye NIS2 direktiv og rådgive om de lovmæssige aspekter, samt sikre overholdelse af dette ved vores kunder
 • Rådgivning og udarbejdelse af IT-sikkerhedsmæssige krav til udbudsmateriale og rådgive kunder om strategier og ændringsforslag til nuværende IT-sikkerhed
 • Identificere sikkerhedsrisiko og beskrive ændringsforslag ud fra CIS18 eller anden Critical Security Control standart
 • Udarbejde procesbeskrivelser og handleplaner for dit fagområde
 • Arbejde med risikovurderinger og svagheder jf. ISO/IEC 27001 og ISO31000
 • Forestå NIS2/ISO27001 audits

Om dig
Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden. Du er ikke bange for at tage dialogen med kunden og udfordre eksisterende holdninger til sikringsforanstaltninger.

Derudover forestiller vi os, at du har:

 • En ingeniørmæssig uddannelse eller anden It-relevant uddannelse og solid erfaring med IT-infrastrukturprojekter
 • Erfaring med at arbejde med kritisk infrastruktur i anlægsarbejder eller infrastruktur-/energisektorprojekter
 • Erfaring med at udarbejde IT-sikkerhedsstrategier og erfaring med offshore projekter
 • Demonstreret evne til at arbejde i store tværfagligt projekter
 • Erfaring indenfor rådgiverbranchen eller fra en rolle som IT-specialist

Kan du se dig selv som en del af Sweco?
Så skynd dig at sende os dit CV  og andre relevante dokumenter på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 31. oktober 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte Projektchef for Security Benno Nagbøl på mail: benno.nagbol@sweco.dk eller tlf.: 4282 1020

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap