0 af 0 for ""

CSM-RA Specialist/fagansvarlig til Swecos jernbaneafdeling

Ansøgningsfrist

2023-08-31

Jobtitel

CSM Fagansvarlig

Lokation

Sjælland, Birkerød, Storkøbenhavn

Er du dén der får sikkerhedskrav og sikkerhedsprocesser til at fungere i projektet? Vi søger en dygtig CSM-RA fagansvarlig, der har lyst til at blive en del af Swecos baneafdeling.

Vi vokser fortsat og vi har flere spændende projekter i gang, hvor vi bl.a. har brug for en kollega mere, der kan organisere, håndtere og dokumentere sikkerhedsprocesserne. Ud over dine erfarne og dygtige kolleger i teamet, vil du indgå i tæt samarbejde med myndigheder, assessorer, bemyndigede organer, operatører og jernbaneaktører på projekterne. Vi søger både til vores kontor i Ørestad eller Birkerød. 

Ansvar, samarbejde og udvikling
I Sweco ønsker vi at være tæt på kunde og samarbejdspartnere, hvilket betyder en stor del dialog og tæt sparring i dit daglige arbejde. Du kommer sammen med teamet til at arbejde med nogle af de mest højaktuelle infrastrukturprojekter i branchen, hvor vi allerede nu sætter fingeraftryk på fremtidens udvikling. Derfor vil du have faste opgaver og ansvarsområder indenfor CSM-RA og/eller dit fagområde, men også bidrage løbende med udviklingstiltag, der gør os endnu bedre indenfor dit fag samt sikkerhedsledelsesprocessen i alle dens aspekter.

Du skal derfor have lyst til:
– At deltage aktivt i udvikling og kvalitetssikring af CSM-RA i Sweco
– At indsamle, udarbejde og koordinere sikkerhedsdokumentation iht. CSM-RA
– At deltage i planlægning og gennemførsel af sikkerhedsgodkendelsesprocesser og risikoanalyser
– At arbejde løbende på, at Sweco er garant for best practice og anerkendt ekspertise inden for CSM-RA

Du har således stor mulighed for at påvirke afdelingen med nye tiltag, der både bringer dig og afdelingen nye udviklingsmuligheder.

Du er stærk inden for fagområdet
Med dit indgående kendskab til TSI’er og CSM-RA forordningen og brugen af denne, enten som rådgiver eller fra anlægsområdet i banebranchen, er du dén der går forrest. Derudover er du vant til at (sam)arbejde med sikkerhedsmyndigheder og projektprocesser – enten som fagspecialist eller projektleder. Du kender derfor argumenterne, der gør CSM-RA til en vigtig og accepteret del af workflowet og du formår at tænke og formidle på forkant ift. dine grænseflader.

Vi forestiller os desuden, at du er god til at se udviklingspotentiale, dyrke samarbejde og formidle risikostyringsopgaven, så alle parter er indforståede med deres andel.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Sådan kommer du videre
Er du interesseret, og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte teamleder Marianne Lanzky Otto på mariannelanzky.otto@sweco.dk eller på +45 40380081.
Brug linket “Søg stillingen” for at søge stillingen og bemærk at du blot behøver at uploade dit CV. 

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

 

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap