0 af 0 for ""

Cost manager til byggeri i Sweco

Ansøgningsfrist

2024-09-01

Jobtitel

Cost Manager

Lokation

København

Vil du være en del af Sweco’s mange byggeprojekter og have hånd i en mere bæredygtig fremtid? Så er du måske vores nye kollega!

Som Cost Manager i Sweco kommer du til at arbejde tæt sammen med kunden for at definere krav til leverandørens tidsplan. Du vil arbejde tæt med projektteamet, så du kan holde dig orienteret om status for projektændringer, indarbejde og kommunikere disse til projektteamet for at give mulighed for godkendelser i forandringsledelsesprocessen.

Dine opgaver

Som en erfaren Cost Manager vil du etablere de nødvendige processer, skabeloner og værktøjer, og have indflydelse i basislinjen for omkostninger og tidsplan. Derudover skal du inkorporere virkningerne af risici, muligheder og ændringer på en kontrolleret måde.

Dine opgaver vil blandt andet være at:

  • Identificere, analysere og fortolke tendenser, anbefal afhjælpende handlinger for at skabe den bedste værdi for kunden
  • Evaluere ​​projektets tid, omkostninger, kvalitet og samarbejde med et team af Cost Managers samt projektteam
  • I samarbejde med projektteamet at fungere som kontaktpunkt til leverandøren vedrørende forhandling af projektets, tid, omkostninger, kvalitet og samarbejde
  • Fungere som det vigtigste kontaktpunkt til kunden og styre omkostningerne med din viden og erfaring indenfor konceptuel estimering, finansieringsfaseporte, grundlæggende beredskabsprincipper og indkøbsprincipper
  • Forstå indkøbsprincipper, samordne leveringstider fra leverandører og kommunikere prioriteringen af ​​bestilling af materialer for at overholde planlagte installationsdatoer
  • Holde leverandører ansvarlige for nødvendige tidsplanopdateringer og rapportering for at vedligeholde rettidige og nøjagtige opdateringer af masterplanen, hvilket sikrer, at tidsplanerne overholder de definerede proces- og kvalitetsforventninger.

Om dig

Du har god kommerciel forståelse med stærke forhandlingsevner og har en uddannelse som ingeniør eller lignende. Du har erfaring med AB18 og har stærk ekspertise indenfor måling og omkostningsplanlægning. Derudover har du dokumenteret erfaring med omkostningsstyring i alle af projektets faser og har stærke tidsstyringsevner, når det kommer til at overholde projektdeadlines efter behov.

Som individ er du en god kommunikator og er meget motiveret og drevet med passion for at levere til dine kunder og har evnen til at arbejde selvstændigt såvel, som en del af et team.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Ansættelsestidspunktet er hurtigst muligt, hvorfor vi holder samtaler løbende, så sørg for at ansøge i dag og senest d. 1. september 2024.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte teamchef, Mads Bülow Pedersen på mail Madsbulow.pedersen@sweco.dk.

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link