0 af 0 for ""

Contract Manager til Swecos Baneafdeling i Ørestad/Birkerød

Ansøgningsfrist

2023-01-08

Jobtitel

Contract Manager, Projektledelse, Infrastruktur

Lokation

København eller Birkerød

Har du lyst til at arbejde med kommerciel projektledelse og blive en del af vores division Infrastruktur, vand og miljø? Så er du måske vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for anlæg og infrastruktur – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“Styrken ved Sweco er vores decentrale struktur, hvor vi har skubbet så meget ansvar som muligt så langt ud i organisationen som muligt. Har du derfor en god ide, et område der skal udvikles og som rummer et forretningsmæssigt potentiale, er der altid rum til at løbe med disse ideer. Vi har med vores decentrale model sikret en nærmeste leder tæt på, der har beføjelser til at handle og hjælpe dig på vej ift. din videre udvikling inden for projektledelse.”

Infrastruktur, vand og miljø

I divisionen Infrastruktur, vand og miljø er vi cirka 450 kolleger fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg.

Vi dækker alle de klassiske ingeniørdiscipliner indenfor anlæg og infrastruktur som konstruktioner i stål og beton, tilstandsvurderinger, projektering af veje, broer, havne og jernbaner, bygherrerådgivning, byggemodning samt geoteknisk rådgivning på alt fra jernbaner, vindmøllefundamenter, bro- og vejprojekter til erhvervs- og boligbyggeri.

Vi rådgiver i hele processen fra planlægning og detailprojektering, tilsyn og byggeledelse til drift og vedligehold og tilbyder vores kunder de rette kompetencer og ekspertiser til ethvert projekt.

Vi søger en Contract Manager til kommende bane- og infrastrukturprojekter

Lige nu søger vi en Contract Manager/projektleder med kommerciel flair til at blive en del af Swecos voksende jernbaneafdeling. Vi har de seneste år løst mange store baneprojekter for både Banedanmark, DSB, Sund & Bælt mm og vi søger i den forbindelse at styrke vores projektledelse med en Contract Manager med lyst til at fortsætte det gode samarbejde med vore kunder. Derudover har vi i jernbaneafdelingen et tæt samarbejde med vore andre afdelinger, og der vil også være mulighed for at prøve kræfter med andre typer af projekter.

Vi søger en kollega til at sidde i enten Ørestad eller Birkerød, og ligegyldigt hvor du vælger at arbejde, er du sikret en hverdag med masser af samarbejde og idéudveksling. På alle lokationer har vi nemlig samlet vores arkitekter, ingeniører, konstruktører og mange andre kloge hoveder i tværfaglige teams.

Dine arbejdsopgaver

Som Contract Manager vil du blive ansvarlig for:

– Kontraktstyring

– Styre de kontraktlige milepæle

– Scope af opgaven og afvigelser i forhold til kontrakten

– Sikre at de kontraktlige leverancer leveres til tiden og til aftalt kvalitet

– Sikre al kontraktlig kommunikation med kunden

– Løbende orienterer projektlederen om potentielle kommercielle risici

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du:

– Enten har en kommerciel uddannelse eller anden akademisk uddannelse som ingeniør eller lignende.

– Har solid erfaring på ca. 10 år inden for kontraktstyring, herunder gerne erfaring fra større projekter i et politisk miljø, men dette er ikke et krav

– Har erfaring indenfor rådgiverbranchen – nok til, at du har styr på projekternes forskellige faser og kan spotte eventuelle udfordringer, inden de finder sted.

– Gerne har erfaring fra entreprenørbranchen

– Gerne har erfaring med anlægsprojekter

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 8. januar 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Marianne Lanzky Otto på mail: mariannelanzky.otto@sweco.dk eller tlf. nr.: 40380081.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap