0 af 0 for ""

Company Dating – VIA University – Praktikant hos Sweco

Ansøgningsfrist

2023-10-10

Jobtitel

Praktikstilling

Lokation

Hele landet

Drømmer du om at forme fremtidens byer og samfund i en mere bæredygtig retning? Og kunne du tænke dig en karrierestart i Europas førende rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed, så er en praktikplads i Sweco måske noget for dig?

Som praktikant hos os får du erfaring med praktisk projektarbejde og bliver en del af hverdagen hos en stor rådgivervirksomhed med kontorer i hele landet.

Du får et solidt springbræt til et stort netværk, videre studier og arbejdsmarkedet, hvor din fremtidige karriere måske vil folde sig ud.

Bliv klædt på til fremtiden
Hos Sweco bliver du udfordret og får mulighed for at opbygge din faglighed og fremtidige kompetencer gennem spændende projekter. Du lærer at knytte din teori og færdigheder fra studiet op på opgaver, som giver konkret værdi i de projekter du tilknyttes.

Udover at være studerende, der brænder for faglige udfordringer, er du kendetegnet ved at:

  • Have lyst til at sætte dig ind i nye opgaver og er nysgerrig
  • Tager ansvar og er proaktiv, når du byder ind på mulige arbejdsopgaver
  • Er vedholdende, grundig og arbejder struktureret, så du holder styr på de mange typer opgaver, du med tiden kommer til at løse
  • Er serviceminded, har humor og er imødekommende – ligesom dine øvrige kolleger i afdelingen

Til foråret 2024 er vi bl.a. interesseret i praktikanter til konstruktioner, vand og klima og brandrådgivning.

Sådan søger du
Er du interesseret i at søge en praktikplads i Sweco, så send os dit CV og evt. øvrige dokumenter via linket senest den 10. oktober 2023. Noter venligst den lokation du søger til.

Har du spørgsmål til vores praktikforløb, er du velkommen til at kontakte følgende:

Sweco Architects:
Til Sweco Architects søger vi bygningskonstruktørpraktikanter. Her kommer du til at arbejde med opgaver som bl.a. modellering af konstruktionsfagsmodeller, og udarbejdelse af tegningsmateriale.

For mere information, kontakt: Christian Straarup på +45 3137 9136 eller på christian.straarup@sweco.dk

Byggeri:
Til Swecos byggeri-division søger vi ingeniør- og konstruktørpraktikanter til projekter inden for konstruktioner og installationer.

For mere information, kontakt: Marie Bang Kristensen på +45 5372 1449 eller på mariebang.kristensen@sweco.dk

Vand & Klima:
Til Swecos Vand & Klima-afdeling søger vi ingeniør-praktikanter til projekter inden for afvandings- og klima-projekter. Vi stræber efter at praktikanter får en sund variation i afvandings- og klimaopgaver og bliver fortrolig med de gængse værktøjer og programmer vi bruger til daglig.

For mere information, kontakt: Rani Shaba på +45 8228 1493 eller på rani.shaba@sweco.dk

Brand:
Som praktikant i Swecos brandrådgivning får du solid viden inden for design af brandsikring for byggeri og kommer til at arbejde med opgaver som fx udarbejdelse af brandplaner og opsætning af simuleringsmodeller for evakuering og brand.

For mere information, kontakt: Peter Ørting Stjerne på +45 42821350 eller på peterorting.stjerne@sweco.dk

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap