0 af 0 for ""

Company Dating – VIA University – Praktikant hos Sweco

Ansøgningsfrist

2024-03-17

Jobtitel

Praktikstilling

Lokation

Hele landet

Drømmer du om at forme fremtidens byer og samfund i en mere bæredygtig retning? Og kunne du tænke dig en karrierestart i Europas førende rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed, så er en praktikplads i Sweco måske noget for dig?

Som praktikant hos os får du erfaring med praktisk projektarbejde og bliver en del af hverdagen hos en stor rådgivervirksomhed med kontorer i hele landet.

Du får et solidt springbræt til et stort netværk, videre studier og arbejdsmarkedet, hvor din fremtidige karriere måske vil folde sig ud.

Bliv klædt på til fremtiden
Hos Sweco bliver du udfordret og får mulighed for at opbygge din faglighed og fremtidige kompetencer gennem spændende projekter. Du lærer at knytte din teori og færdigheder fra studiet op på opgaver, som giver konkret værdi i de projekter du tilknyttes.

Udover at være studerende, der brænder for faglige udfordringer, er du kendetegnet ved at:

  • Have lyst til at sætte dig ind i nye opgaver og er nysgerrig
  • Tager ansvar og er proaktiv, når du byder ind på mulige arbejdsopgaver
  • Er vedholdende, grundig og arbejder struktureret, så du holder styr på de mange typer opgaver, du med tiden kommer til at løse
  • Er serviceminded, har humor og er imødekommende – ligesom dine øvrige kolleger i afdelingen

Til foråret 2024 er vi bl.a. interesseret i praktikanter til konstruktioner, vand og klima, brandrådgivning, energi og VVS.

Sådan søger du
Er du interesseret i at søge en praktikplads i Sweco, så send os dit CV og evt. øvrige dokumenter via linket senest d. 17. marts 2024. Noter venligst den lokation du søger til.

Har du spørgsmål til vores praktikforløb, er du velkommen til at kontakte følgende:

Sweco Architects:
Til Sweco Architects søger vi bygningskonstruktørpraktikanter. Her kommer du til at arbejde med opgaver som bl.a. modellering af konstruktionsfagsmodeller, og udarbejdelse af tegningsmateriale.

For mere information, kontakt: Christian Straarup på +45 3137 9136 eller på christian.straarup@sweco.dk

Byggeri:

Energi & VVS – Horsens
Til Sweco’s VVS-afdeling i Horsens søger vi en ingeniørpraktikant, der er interesseret i at arbejde med opgaver inden for energi & indeklima og med projektering af systemer inden for ventilation og VVS.

For mere information, kontakt: Mathias Rene Toft Rasmussen på +45 5075 0654 eller på mtr@ojas.dk

Konstruktioner – Vejle:
Til Swecos konstruktionsafdeling søger vi en engageret og selvstændig ingeniørpraktikant. Som praktikant får mulighed for at arbejde tæt sammen med erfarne ingeniører og bidrage til udviklingen af innovative konstruktionsløsninger. Du vil få praktisk erfaring med design, analyse og dokumentation af konstruktioner.

For mere information, kontakt: Michael Meldgaard Thomsen på +45 2618 1912 eller på mmt@ojas.dk

Konstruktioner – Horsens
Til Swecos konstruktionsafdeling søger vi en engageret og selvstændig ingeniørpraktikant. Som praktikant får mulighed for at arbejde tæt sammen med erfarne ingeniører og bidrage til udviklingen af innovative konstruktionsløsninger. Du vil få praktisk erfaring med design, analyse og dokumentation af konstruktioner.

For mere information, kontakt: René Stausgaard Laursen på +45 53738107 eller på rsl@ojas.dk

Brand – hele landet:
Som praktikant i Swecos brandafdeling får du solid viden inden for design af brandsikring for byggeri og kommer til at arbejde med opgaver som fx udarbejdelse af brandtekniske dokumentation (herunder brandstrategi, brandplaner mv.) og opsætning af simuleringsmodeller for evakuering og brand.

For mere information, kontakt: Peter Ørting Stjerne på +45 42821350 eller på peterorting.stjerne@sweco.dk

Vand & Klima – Kolding:

Til Swecos Vand & Klima-afdeling søger vi ingeniør-praktikanter til projekter inden for afvandings- og klima-projekter. Vi stræber efter at praktikanter får en sund variation i afvandings- og klimaopgaver og bliver fortrolig med de gængse værktøjer og programmer vi bruger til daglig.

For mere information, kontakt: Rani Shaba på +45 8228 1493 eller på rani.shaba@sweco.dk

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link