0 af 0 for ""

Chef til Swecos Afdeling for Miljø, Natur og Bæredygtighed

Ansøgningsfrist

2024-04-07

Jobtitel

Chef

Lokation

København

Har du lyst til at indgå i en tværfaglig afdeling for miljø, natur og bæredygtighed med et godt sammenhold og spændende opgaver? Så er du måske vores nye kollega!

I vores afdeling arbejder vi på spændende projekter, som for eksempel miljøkonsekvensvurderinger af både store og små infrastrukturprojekter, havne-, energi- og vejprojekter, komplekse sager om jord- og bygningsforurening, LCA-analyser herunder opdatering af InfraLCA, komplekse grundvandsænkninger, samt spændende tværfaglige projekter i samarbejde med vores arkitekter.

Kollegerne og afdelingen
Miljøafdelingen hos Sweco Danmark består af cirka 80 medarbejdere, som er fordelt på kontorerne i Aarhus, Aalborg, Kolding og Ørestad.
Vores arbejdsmiljø er uformelt med kort vej til ledelsen. Vi værdsætter individuelt initiativ og prioriterer tværfagligt samarbejde og sparring, hvilket understøttes af en IT-platform for adgang til viden og sparring på tværs af Sweco-koncernen, også internationalt.

I løbet af det seneste år har vi oplevet en betydelig vækst i afdelingen, og vi ønsker derfor at udvide vores ledelsesteam med endnu en leder til vores kontor i Ørestaden. Som leder i Swecos afdeling for Miljø, Natur og Bæredygtighed bliver du en del af et tværfagligt miljø, hvor du ikke alene kan bidrage med din ekspertise inden for miljø- og naturfaglige områder, men også blive udfordret og erhverve ny viden og erfaring. Dette vil skabe fundament for vores fortsatte udvikling og vækst.

Udvikling og ansvar går hånd i hånd
Fra din første dag i Sweco får du mulighed for at tage ansvar og dyrke din personlige og professionelle udvikling. Med de rette kompetencer, vil du kunne få mulighed for at deltage i den strategiske ledelse og videreudviklingen af vores afdeling for Miljø, Natur og Bæredygtighed.

I Sweco arbejder vi målrettet med lederudvikling og du vil bl.a. gennemgå Sweco’s eget Lederudviklingsprogram – Lederudvikling i Praksis.

Det er vigtigt at du har en faglighed og et stort netværk indenfor enten: forurenet jord- og grundvand, Bygningsforurening, Industrimiljø, Natur, Miljøkonsekvensvurderinger eller Livscyklusanalyser.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Ledelse – Motivere og engagere teamet, sikre trivsel og fremme personlig og faglig udvikling, samt lede teamet gennem forandringer
 • Kommunikation – Effektivisere intern og ekstern kommunikation for at sikre klarhed og forståelse
 • Strategisk planlægning – Udvikle og implementere strategiske planer for miljø-, natur- og bæredygtighedsafdelingen
 • Ressource- og finansiel styring – Overvåge budgetter og ressourceallokering for at sikre målopfyldelse inden for økonomiske rammer
 • Risiko- og kvalitetsstyring – Identificere risici, sikre høj kvalitet og overholdelse af standarder
 • Projektledelse – Levere resultater gennem effektiv projektledelse
 • Innovation og forandring – Drive innovation og lede teamet gennem forandringer for at møde nye udfordringer
 • Konfliktløsning og teamwork – Håndtere konflikter konstruktivt og fremme samarbejde
 • Ledelse af forandring – Du vil have en afgørende rolle i at lede vores team gennem forandringer og sikre, at vi tilpasser os nye krav og udfordringer
 • Etisk ledelse – Sikre etisk ansvarlighed i alle aktiviteter

Vi søger en kandidat med en relevant uddannelse og gerne med dokumenteret erfaring inden for ledelse og projektledelse. Du skal besidde en stærk personlighed med en positiv og proaktiv tilgang til udfordringer. Det er vigtigt, at du har en god forretningsforståelse og en stærk interesse for natur- og miljøområdet. Din faglige baggrund kan være inden for et hvilket som helst af de områder, vi arbejder med.

Derudover er du og kan:

 • Udadvendt og ansvarsfuld med stærke samarbejds- og kommunikationsevner
 • Kan holde overblik og koordinere opgaver for at sikre kvalitet, økonomi og deadlines
 • Selvstændig og engageret, skaber muligheder og inspirerer til innovative løsninger
 • Daglig ledelse, inklusive medarbejderfastholdelse, rekruttering og udviklingssamtaler
 • Ressourceplanlægning og projektbemanding med fokus på kompetenceudvikling
 • Bidrager til succesfuld projektlevering og aktivt salgsarbejde
 • Udfører sparring og kvalitetssikring på tværs af fagområder

Sådan kommer du videre

Kontakt Louise Skytte Clausen på louiseskytte.clausen@sweco.dk eller på 24767204, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende dit CV og andre relevante dokumenter hurtigst muligt og inden den 7. april 2024.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link