0 af 0 for ""

Chef til bygherrerådgivningsteam

Ansøgningsfrist

2024-08-18

Jobtitel

Chef til bygherrerådgivningsteam

Lokation

Storkøbenhavn

Har du viljen og lysten til at stå i spidsen for et af vores teams, der arbejder med bygherrerådgivning? Du vil blive tilknyttet vores kontor i Ørestaden og arbejde tæt sammen med vores tre øvrige BHR -teams på Sjælland samt vores kollegaer i Jylland.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for byggeri – og vi er ivrige efter at få dine inputs fagligt, forretningsmæssigt og menneskeligt med.

Et stærkt team med kunden i fokus og en bred vifte af opgaver

Vi vokser i Sweco og søger en leder til et veletableret team af bygherrerådgivere. Du vil som leder være tæt på dit team og har tid og plads til ledelse og i en vis grad egne projekter i samarbejde med lederkollegaerne i Bygherrerådgivning. I Bygherrerådgivning oplever vi stor succes og vækst hos både private og offentlige kunder. Afdelingen er velfungerende og vi har landet flere større sager og er på en god vækstrejse, hvor du som leder skal være med til at understøtte denne. Senest har vi vundet en otteårig rammeaftale med DSB, samt en fireårig rammesaftale med Forsvaret.

I Sweco ser vi store fordele i at bygherrerådgiverne inddrager vores specialister i de rette faser for at give vores kunder den bedste rådgivning. Der arbejdes tværfagligt på tværs af divisionerne, og du kommer til at være i tæt kontakt med de andre ledere i Sweco for at bemande opgaverne med de bedste kompetencer.

Du får et job i en spændende virksomhed i vækst med gode faglige og karrieremæssige perspektiver, herunder også internationalt. Omgangstonen er venlig og med respekt for hinanden i en flad organisation. Vi er i dag en samlet stærk afdeling med høj faglighed, dygtige rådgivere og flotte resultater.

Om stillingen

Et væsentligt succeskriterium for dig som ny leder er at lede og motivere dine medarbejdere samt at udbygge områderne. Desuden forventes det, at du evner at synliggøre Sweco i relevante netværk og skabe gode relationer til kunderne.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Personaleledelse af teamet og rekruttering af nye medarbejdere
  • Styre ressourceallokeringen til de forskellige opgaver og sikre lønsomheden i projektporteføljen
  • Budgetansvarlig
  • Aktivt salg hos vores kunder og deltagelse i tilbud
  • Medvirke til bemanding af opgaver forankret i andre Sweco-afdelinger
  • Synliggøre Sweco i forhold til kunder og samarbejdspartnere (interne som eksterne), herunder deltage i regelmæssige møder med slutkunder, arkitekter, entreprenører og andre interessenter.

Det forventes, at du udover din rolle som leder også selv kan være med på projekter. Meget af din ledelsesindsats foregår ved sparring med medarbejderne på projekterne.

Din profil

Du har igennem flere års erfaring opnået en dyb og bred viden om byggeri gennem projektarbejde indenfor bygge- og/eller anlægsprojekter fra entreprenør, rådgiver, bygherre eller arkitektsiden og har formentlig en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktøreller lignende.

Du har erfaring fra større projekter, hvor du har haft udfordringerne helt tæt på i praksis. Du har erfaring som leder direkte eller indirekte via solid projektledererfaring og brænder for forretningsudvikling, og det at være leder.

Du besidder stærke kommunikative evner, der gør, at du kan viderebringe og synliggøre resultaterne af planlægningen til kolleger og kunder. Du er god til at lytte og forstå kundernes behov og evner at bevare overblikket selv i tilspidsede situationer, og at omsætte dette til værdi for kunden samtidig med en forretningsorienteret tilgang. Du tænker i helheder og evner at prioritere dine opgaver.

Vigtigst af alt, forstår du som leder af det samlede team at motivere og skabe en holdånd, der gør at I når jeres mål. Du agerer positivt og har gennemslagskraft.

Du vil sammen med øvrige nytiltrådte ledere i Sweco blive sendt på Swecoa obligatoriske lederuddannelse – vi tager ledelse alvorligt i Sweco og hjælper dig med hurtigt at opbygge netværk til øvrige ledere.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere der kan skabe tryghed, er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler og deler din ekspertise – det er en forventning.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte Afdelingschef, Anders Villumsen på mail: anders.villumsen@sweco.dk eller tlf. nr.: 5372 1601.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Anders Villumsen

Teamchef, Bygherrerådgivning, Øst

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link