0 af 0 for ""

Chef for vores El-team, Roskilde

Ansøgningsfrist

2024-08-11

Jobtitel

Chef

Lokation

Roskilde

Er du en passioneret leder med en stærk teknisk baggrund indenfor elinstallationer og stærkstrømsanlæg? Har du erfaring med ledelse, motivation af medarbejdere og budgetansvar? Så er du måske vores nye Chef for El-teamet i Byggeri Roskilde.

Du kommer til at stå i spidsen for et stærkt og professionelt team med fokus på faglighed og udvikling. En stilling hvor dit ledelsesrum, faktisk betyder rum til at lede. Vores El-team er kendt for sin store ekspertise inden for stærkstrømsinstallationer og leverer innovativ og pålidelige løsninger til en bred vifte af projekter.

Dine ansvarsområder
Som chef for El-teamet vil du spille en afgørende rolle i at lede, motivere og udvikle vores dygtige medarbejdere. Din primære ansvarsområder inkluderer:

  • At sikre et fagligt højt niveau og udvikling af vores el-tekniske rådgivning
  • At drive vækst og være initiativrig i opbygningen og forankringen af blivende interne kunderelationer, altså relationer til andre afdelinger og divisioner i Sweco
  • Bundlinjeansvar og være ansvarlig for teamets økonomiske performance sammen med de øvrige chefer
  • Rekruttering og udvikling af medarbejdere og deres kompetenceområder i dit team
  • Daglig ledelse af teamets medarbejdere med et fokus på trivsel og udfoldelse i det daglige arbejde, fagligt såvel som forretningsmæssigt
  • Strategisk udvikling af teamet og pipeline

Din profil og kompetencer
Du har erfaring med lederrollen, og god forretningsforståelse og evne til at opbygge relationer til kunder og samarbejdspartnere. Herudover forestiller vi os, at du har en videregående teknisk eller naturvidenskabelig uddannelse med flere års relevant erhvervserfaring, som er opnået igennem dit arbejde med projektering af elinstallationer. Vi lægger særligt vægt på det personlige engagement, samt lysten og evnen til at udvikle forretningen.

Du skal kunne begå dig på dansk og engelsk i en kompleks og international virksomhed, hvor din succes afhænger af dine evner til at samarbejde nært og bredt i organisationen.

Dine medarbejdere i teamet vil i høj grad være beskæftiget på de store danske projekter i byggeridivisionen, som i dag udgør grundstammen i teamets aktiviteter.

Ansvar er noget, du tager
Hos Sweco får du mandat til at træffe beslutninger, handle og gøre en forskel. Vi tror nemlig på, at beslutningerne skal tages lokalt – så tæt på projekterne som muligt – af dem, der kender kunderne og projekterne bedst. På den måde sikrer vi den korteste vej fra den gode idé til, at ideen er ført ud i livet. Derfor har vi også en flad organisation, hvor alle, der tager ansvar, får ansvar. Uanset alder og anciennitet.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakt Afdelingschef Roskilde, Carsten Sørensen på tlf.: +45 4198 5080 mail carsten.sorensen@sweco.dk.

Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 11. august 2024. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link