0 af 0 for ""

Chef for Industrimiljø i Swecos Afdeling for Miljø, Natur og Bæredygtighed

Ansøgningsfrist

2024-08-01

Jobtitel

Chef

Lokation

Hele Jylland

Har du lyst til at indgå i en tværfaglig afdeling for miljø, natur og bæredygtighed med et godt sammenhold og spændende opgaver?

I vores afdeling arbejder vi på spændende projekter, som miljøkonsekvensvurderinger af store og små infrastrukturprojekter havne, energi og vejprojekter, komplekse sager om jord og bygningsforurening, LCA-analyser herunder opdatering af InfraLCA, komplekse grundvandssænkninger, og spændende tværfaglige projekter bl.a. med vores arkitekter. Vi arbejder også med opgaver indenfor Industrimiljø, en portefølje der vokser og vi ser store muligheder i.

Miljøafdelingen i Sweco Danmark består af ca. 90 medarbejdere fordelt på kontorerne i Aarhus, Aalborg, Kolding og Ørestad.

Igennem det seneste år har vi oplevet en stor vækst i afdelingen, og vi ønsker derfor at øge vores ledelse med én Chef, denne gang til vores industrigruppe, gerne med udgang fra vest Danmark. Gruppen består af ca. 10 medarbejdere der arbejder bredt for industrien og kommunerne. Du skal derfor helst have faglighed indenfor industrimiljøsegmentet; f.eks. risikovirksomheder, OML-beregninger, Miljøgodkendelser, virksomhedstilsyn, myndighedsarbejde mv.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Teamets projektgennemførelse og resultater med et fokus på kvalitet, salg og mersalg, samt kundeopfølgning
  • Ledelse af medarbejdere på et operationelt niveau, herunder rekruttering, udvikling og trivsel
  • Teknisk udvikling og forankring af viden fra projekter
  • Fremme effektivt samarbejde både inden for teamet og på tværs af organisationen
  • Forretningsudvikling og vækst, udmøntet i det fulde økonomiske P&L-ansvar for teamet

Vi søger en kandidat med en relevant uddannelse og gerne med dokumenteret erfaring indenfor ledelse og projektledelse. Du skal have en stærk personlighed med en positiv og proaktiv tilgang til udfordringer. Du skal have gode kommunikationsevner og en evne til at samarbejde på tværs af organisationen. Du skal have en god forretningsforståelse og en stærk interesse for industrimiljø.

Kollegerne og afdelingen

Vores arbejdsmiljø er uformelt og afstanden fra den enkelte medarbejder til ledelsen er kort. Vi sætter stor pris på den enkeltes initiativ, men vægter det tværfaglige samarbejde og sparring højt, hvorfor du også får adgang til en it-platform, der giver dig adgang til sparring og viden overalt i Sweco-koncernen – også på tværs af landegrænser.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Sådan kommer du videre

Kontakt Louise Skytte Clausen på louiseskytte.clausen@sweco.dk eller på 24767204, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende dit CV og andre relevante hurtigst muligt og inden den 1. august 2024.

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link