0 af 0 for ""

Chef for Geoteknisk Design

Ansøgningsfrist

2024-04-25

Jobtitel

Chef

Lokation

Hele landet

Den geotekniske afdeling i Sweco består af mere end 75 dedikerede mennesker, og vi søger nu en passioneret chef til at stå i spidsen for vores geotekniske designteam. Som chef for teamet får du en nøglerolle i den fortsatte udvikling af geoteknik i Sweco. Vi tilbyder et komplet forretningsansvar, både for teamets økonomi, projektgennemførelse, salg, rekruttering, tekniske udvikling og medarbejderudvikling.

I Sweco har vi 70 års erfaring med geotekniske undersøgelser og projektering i Danmark, og vi er netop nu i en rivende udvikling sammen med resten af forretningen. Vi er hele Swecos geoteknikere, og udfører geotekniske undersøgelser (vi har 10 borerigge, eget geofysisk udstyr og eget laboratorium), projektering og tilsyn, på f.eks. bro-, vej-, bane- og havneprojekter samt byggegruber og fundering.

Som chef for geoteknisk design i Sweco bliver du en integreret del af et tværfagligt miljø, hvor du kan udnytte og udvikle din ekspertise indenfor geoteknisk design og forretningsledelse. Du får meget stor frihed til at tage decentrale valg, og en stærk støtte til at nå teamets mål. Vi tilbyder branchens bedste interne lederuddannelse og supportfunktioner. Hos os er du fuldt ansvarlig for dit team – men aldrig ladt alene!

Dine ansvarsområder vil omfatte:

  • Teamets projektgennemførelse og resultater med et fokus på kvalitet, salg og mersalg, samt kundeopfølgning.
  • Ledelse af medarbejdere på et operationelt niveau, herunder rekruttering, udvikling og trivsel.
  • Teknisk udvikling og forankring af viden fra projekter
  • Fremme af effektivt samarbejde både inden for teamet og på tværs af organisationen.
  • Forretningsudvikling og vækst, udmøntet i det fulde økonomiske P&L-ansvar for teamet.

Om dig: 

Vi søger en kandidat med relevant uddannelse og erfaring inden for geoteknisk design, ledelse, projektledelse og salg. Du har måske allerede erfaring med ledelse af medarbejdere, men drømmer om at tage et skridt videre og få et fuldt forretningsansvar?

Du er en stærk personlighed med en positiv og proaktiv tilgang til udfordringer. Du har fremragende kommunikationsevner, et stort netværk hos kunder og samarbejdspartnere, vilje til at søge bæredygtige løsninger, forståelse for forretningsdynamik samt en dyb interesse for geoteknik.

Sweco – din mulighed for at forme fremtiden 

I Sweco arbejder vi hver dag med at forme fremtidens samfund. Vores geotekniske viden er central for at realisere visionære projekter. Vi lover vores kunder at være en imødekommende og engageret partner med anerkendt ekspertise.

Er du interesseret i at blive en del af vores hold? For mere information om stillingen og for at ansøge, kontakt venligst Afdelingschef for Geoteknik Jakob Hausgaard Lyngs på +45 2883 7141 eller jakobhausgaard.lyngs@sweco.dk. Send dit CV og relevante dokumenter snarest muligt og senest d. 25. april 2024

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link