0 af 0 for ""

Chef for Byggeledelse på Sjælland

Ansøgningsfrist

2024-06-16

Jobtitel

Chef

Lokation

Sjælland

Har du viljen og lysten til at stå i spidsen for det 3. af vores teams, der arbejder med byggeledelse på Sjælland? Du vil blive tilknyttet til et af vores kontorer på Sjælland formentlig Slagelse, Roskilde eller Ørestaden og arbejde tæt sammen med vores 2 øvrige B -teams på Sjælland og med vort byggeledelsteam i Jylland.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for byggeri – og vi er ivrig efter at få dine inputs med.

Et stærkt team med kunden i fokus og en bred vifte af opgaver

Vi vokser og deler nu i et ekstra team på Sjælland, for at sikre du som teamchef er tæt på dit team og har tid og plads til ledelse i samarbejde med vores 3 andre teamchefer på byggeledelse. I vores BL-team i Danmark er vi i dag 33 erfarne byggeledere placeret på forskellige lokationer. Teamet er velfungerende og nu skal vi i fællesskab have det til at vokse over en årrække. Vi har landet flere større sager og er på en god vækstrejse, hvor du som teamleder skal være med til at understøtte denne.

I Sweco ser vi store fordele i at inddrage byggeledelse og arbejdsmiljø allerede i projekteringen. Det gør vi fordi det er i den indledende fase, at de vigtige og langsigtede beslutninger træffes i samspil med afdelingens bygherrerådgivere, og at de dermed kan bidrage med deres tilgang til bygbarhed og grænsefladekoordinering.

Du får et job i en spændende virksomhed i vækst med gode faglige og karrieremæssige perspektiver, herunder også internationalt. Omgangstonen er venlig og med respekt for hinanden. Du vil komme til at gennemgå Swecos 1-årige lederuddannelse sammen med andre nytilkomne ledere – det giver dig også et godt internt netværk. Du får sammen med dit team markedsansvar for konkrete kunder.

Om stillingen

Et væsentligt succeskriterie for dig som ny Teamleder er at lede og motivere dine medarbejdere samt at udbygge områderne. Desuden forventes det, at du evner at synliggøre Sweco i relevante netværk og skabe gode relationer til kunderne.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Ledelse af teamet og rekruttering af nye medarbejdere
  • Styre ressourceallokeringen til de forskellige opgaver og sikre lønsomheden i projektporteføljen
  • Budgetansvarlig
  • Aktivt salg hos vores kunder og deltagelse i tilbud
  • Medvirke til bemanding af opgaver forankret i andre Sweco-afdelinger
  • Synliggøre Sweco i forhold til kunder og samarbejdspartnere (Interne som eksterne), herunder deltage i regelmæssige møder med slutkunder, arkitekter, entreprenører og andre interessenter.

Det forventes, at du udover din rolle som teamleder også selv er med på projekter.

Din profil

Du har igennem flere års erfaring opnået en dyb og bred viden om byggeri gennem projektarbejde indenfor bygge- og/eller anlægsprojekter fra entreprenør, rådgiver, bygherre eller arkitektsiden og har formentlig en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, bygningskonstruktør, installatør eller lignende.

Du har betydelig erfaring med byggeledelse i større projekter, hvor du har haft de udførelsesmæssige, aftalemæssige udfordringer helt tæt på i praksis. Du har erfaring som leder direkte eller indirekte via solid projektledererfaring og brænder for forretningsudvikling, og det at være leder.

Du besidder stærke kommunikative evner, der gør, at du kan viderebringe og synliggøre resultaterne af planlægningen til kolleger og kunder. Du er god til at lytte og forstå kundernes behov og evner at bevare overblikket selv i tilspidsede situationer. Du tænker i helheder og evner at prioritere dine opgaver.

Vigtigst af alt, forstår du som leder af det samlede team at motivere og skabe en holdånd, der gør at I når jeres mål. Du agerer positivt og har gennemslagskraft.

Du vil sammen med øvrige nytiltrådte ledere blive sendt på vores obligatoriske lederuddannelse – vi tager ledelse alvorligt i Sweco og hjælper dig med hurtigt at opbygge netværk til øvrige ledere.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere der kan skabe tryghed, er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler og deler din ekspertise – det er en forventning.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os dit CV og andre relevante dokumenter på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 16/6-24.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte Afdelingsdirektør Stig Lohmann-Devantier på mail: stig.lohmann@sweco.dk eller tlf. nr.: 2424 2272.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link