0 af 0 for ""

CAD-operatør til Byggeri

Ansøgningsfrist

2023-10-22

Jobtitel

CAD-operatør

Lokation

København

Har du en stærk faglighed indenfor CAD? Har du flair for struktur, systematisering og koordinering og lyder en karrieremulighed hos Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed som en spændende udfordring? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores EL-team indenfor vores forretningsområde Byggeri.

Vi har mange opgaver i gang og flere spændende i pipeline, og derfor søger vi nu en dygtig CAD-operatør med erfaring i Revit.

Du kommer til at blive en del et stærkt og professionelt team med fokus på faglighed og udvikling. Vores El-team er kendt for sin store ekspertise inden for stærkstrømsinstallationer og leverer innovativ og pålidelige løsninger til en bred vifte af projekter.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en vigtig rolle i vores strategiske indsats ift. BIM- og IKT-siden af vores installationsopgaver, hvor du vil indgå i et stærkt internationalt netværk af kompetente kolleger.

Det betyder bl.a. en rolle med en stor andel af ansvar inden for:

– Modellering af bygværker i 3D

– Rådgive og assistere projekter med BIM/CAD-standarder

– Bidrage med den strategiske udvikling af BIM og IKT tværfagligt

Om dig

Du har en relevant uddannelsesbaggrund, som konstruktør, teknisk designer eller lignende med solidt kendskab til projektering og erfaring indenfor installationsmodellering i Revit, fra en anden rådgiver eller entreprenør. Det forventes, at du forstår en IKT-aftale og kan følge den til dørs, samt har kendskab til Dalux, Byggeweb og andre lignende programmer. Derudover er dine personlige egenskaber ift. samarbejde, relations opbygning og proaktivitet afgørende for vores fælles succes.

Du kan forvente en spændende hverdag med varierende og udfordrende opgaver, hvor din rolle i høj grad vil bære præg af ansvarstagen og personlige såvel som faglige udviklingsmuligheder. Derudover er det en fordel, hvis du også har lyst til at projektere VVS/ventilation, hvis der er behov for det.

Vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. Vi er et team, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Sådan kommer du videre

Kontakt Chef Brian Pallesen på mail: brian.pallesen@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Søg jobbet via linket nedenfor. Ansøgningsfristen er d. 22. oktober 2023.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap