0 af 0 for ""

CAD/IKT Ingeniør til Sweco afdeling for vand- og klima i Aarhus

Ansøgningsfrist

2022-08-14

Jobtitel

BIM/IKT

Lokation

Aarhus

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde med den nyeste udvikling og projekter inden for klima, afløb- og spildevandsområdet? Brænder du for at projektering og koordineringen af CAD/ IKT, så er du måske vores nye kollega.

Vores afdelinger indenfor vand og klima løser opgaver over hele landet for både kommuner, forsyninger og udviklingsselskaber, hvilket stiller store krav til vores kompetencer og viden, som vi gerne deler med hinanden. Opgaverne løses ofte tværfagligt med vores kollegaer i infrastruktur, byggeri eller arkitektur. Det kalder vi integreret rådgivning. Med stadig stigende opgaveportefølje søger vi flere kolleger, der har lyst til at udfordre sig selv på spændende projekter der bl.a. omfatter planlægningsopgaver, projektering, hydraulik samt anlægsteknik til procesanlæg. Kort fortalt dækker vi bredt og er anerkendte for vores kompetencer, som er bredt ud på mere end 85 engagerede kolleger

Jobbet
Som CAD/IKT-ingeniør i afdelingen vil du primært arbejde sammen med kolleger på en række markante projekter, hvor du er med til at sikre, at vi altid er helt fremme med den nyeste viden indenfor udarbejdelse af tegninger i 2D og 3D, samt håndtering af data i varierende formater. Ligeledes bliver du en vigtig brik på alle projekter uanset, om det er i planlægnings-, projekterings- eller udførelsesfasen, hvad enten du selv bistår med projektering lokalt eller koordinerer med andre kolleger i vores øvrige Sweco-lande.

De primære opgaver i stillingen vil være:

– Tegnearbejde i 2D og 3D

– Støtte op om og koordinere udveksling af data mellem de forskellige parter på projekterne

– Støtte op om og bidrage til videre udvikling af standarder

– Koordinering og kvalitetssikring af tegnearbejde udført af kolleger i andre Sweco-lande

– Proaktivt samarbejde med vores videre udvikling omkring brugen af CAD/IKT på vand- og klimaprojekter

Ansættelsen vil være på vores kontor i Aarhus, men du vil få et stort velfungerende netværk af tilsvarende fagligt stærke CAD/IKT-kolleger både i Danmark og internationalt

Din profil
For at få succes i stillingen forestiller vi os, at du kommer med følgende baggrund:

– Relevant uddannelse toppet med et personligt drive for videre faglig udvikling

– Nogle års erfaring i arbejde med projekter indenfor de nævnte fagområder

– Engageret, struktureret og resultatorienteret personlighed

I stillingen vil dialog være en vigtig del af jobbet, og det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikative evner. Herigennem vil du sikre kommunikationen og samarbejdet med både bygherrer, entreprenører og såvel interne som eksterne rådgivere.

Sådan kommer du videre
Hvis du vil vide mere om stillingerne eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Per Ørskov på tlf. 29395232 eller mail per.orskov@sweco.dk. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest 14. august. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap