0 af 0 for ""

Byplanlægger til Sweco Architects Vest

Ansøgningsfrist

2024-08-04

Jobtitel

Byplanlægger

Lokation

Silkeborg, Herning eller Århus

Vil du være med til at udvikle spændende projekter, der gennem helheds- og løsningsorienteret planlægning sikrer grundlaget for velfungerende byområder? Og har du solid erfaring inden for skitsering og projektledelse af byudviklingsopgaver herunder kommune- og lokalplanlægning? Så er du måske vores nye byplanlægger til et af vores jyske tegnestuer i Silkeborg, Herning eller Århus.

I Byplanteamet i Sweco Architects er vi specialister i byplanlægning og skaber grundlaget for fremtidens velfungerende byer. Vi bistår vores kunder med rådgivning inden for alle aspekter af byplanfaget, lige fra de helt tidlige faser, hvor en strategisk tilgang til opgaverne hjælper kunderne frem i alle projektfaser – fra udvikling af visioner til mere konkrete projekter inden for byudvikling. Opgaverne spænder fra byplanscreeninger, mulighedsstudier, strukturplaner, disponeringsplaner til lokalplaner. Vi sætter vores byplanfaglige viden om urbanisering, boformer, klima og bæredygtighed i spil, for at skabe plangrundlag, der understøtter de visioner vores kunder og kommunerne har for fremtidens byområder.

Sammen med arkitekter, landskabsarkitekter, konstruktører og ingeniører, har vi en unik mulighed for at trække på og involvere en lang række kompetencer, som sikrer et solidt udgangspunkt for skabelsen af gode, velfungerende og bæredygtige byer.

Du får ansvar

Som byplanlægger er du ansvarlig for egne byplanopgaver, udvikling af det faglige felt og salg af nye sager. Du vil blive udførende projektleder på egne byplanprojekter og som projektleder er det dig, der fører projektet sikkert igennem dets udførelse fra start til slut, herunder sørger for den korrekte bemanding, tids- og økonomistyring samt kvalitetsstyring. Alt sammen, så vi overholder vores aftaler med kunderne, og de føler sig trygge.

Du skal også bidrage til udarbejdelse af tilbud og vil ofte være det første ansigt vores kunder møder, når vi starter op på nye projekter. Det er dit ansvar, at alle projekter udføres efter en veltilrettelagt plan, så de ønskede mål opnås.  Vi har udviklet flere nye tværfaglige værktøjer, hvor du som byplanlægger vil have en central rolle.

Du vil få en væsentlig rolle i forhold til at være med til at vækste og udvikle vores byplan team, både i forhold til lokal- og bystrategisk planlægning.

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være byplanlægger, urban designer, arkitekt eller en anden uddannelse som er relevant ift. arbejdet med byudvikling. Vi forventer at du har mindst 5 års erfaring fra enten private eller offentlige ansættelser. Som vores nye projektleder, vil du bringe dit udviklingsgen i spil fra første dag. Du vil få ansvar for at yde byplanrådgivning for vores kunder i form af indledende dialog med bygherrer og myndigheder samt borgere og politikere, i et krydsfelt, hvor arkitektonisk kvalitet, økonomi, lovkrav og politiske visioner skal gå op i en højere enhed.

Løsningsorienteret dialog og kommunikation samt sikring af den gode proces er derfor vores fornemste opgave, hvilket du naturligvis også skal evne og bidrage til med gode kommunikative evner.

Du vil få ansvaret for dine egne opgaver, som bl.a. kan omfatte:

  • Byplanscreeninger
  • Mulighedsstudier, indledende analyser og undersøgelser
  • Struktur-, helheds- og bebyggelsesplaner
  • Lokalplanforslag og evt. udkast til kommuneplantillæg, som udarbejdes i tæt samarbejde med bygherrer og kommuner

For den rigtige kandidat vil der blive tale om et job med mulighed for stor selvstændighed og indflydelse.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco Architects som arbejdsplads, kan du kontakte Teamchef, Carina Rosenbech, på tlf.: +45 2892 9645 eller carina.rosenbech@sweco.dk.

Brug linket for at sende dit CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 4. august 2024. Vi modtager ikke ansøgninger på mail. Samtaler holdes løbende.

Transforming Society Together

Vi er 280 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense.

Ud fra en viden om menneskers ønsker, drømme og behov skaber vi rammer for liv og fællesskaber. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning og landskabsarkitektur.

Carina Rosenbech

Teamleder / Landskab Vest / Landskabsarkitekt

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link