0 af 0 for ""

Bygningskonstruktørpraktikant til Byggeri hos Sweco – Forår 2024

Ansøgningsfrist

2023-12-08

Jobtitel

Bygningskonstruktørpraktikant

Lokation

Hele landet

Drømmer du om at forme fremtidens samfund i en mere bæredygtig retning og er du i gang med din uddannelse som bygningskonstruktør? Er svaret ja, så hop med på Swecos rejse. Med 1.500 kolleger på tværs af landet er vi sammen om at være forskellige, samtidig med, at vi er sammen om at være fælles, når vi designer og rådgiver i alle byggefagets æstetiske og tekniske discipliner.

Som praktikant hos os får du et godt og solidt indblik i praktisk projektarbejde og bliver en del af hverdagen i en stor rådgivervirksomhed. Herudover får du også muligheden for at deltage i projekterings- og arbejdsmøder.

Du får et stort netværk og et solidt springbræt til dine videre studier og arbejdsmarkedet, hvor din fremtidige karriere måske vil folde sig ud. Du bliver udfordret og får mulighed for at opbygge din faglighed og kompetencer gennem spændende projekter. Derudover får du også tilknyttet en mentor som en del af dit praktikforløb hos Sweco.

Hvad vil du gerne lave?

Som en del af konstruktionsteamet kommer du til at arbejde med opgaver som:

  • Modellering af konstruktionsfagsmodeller
  • Udarbejdelse af tegningsmateriale, herunder planer, opstalter og detaljer
  • Indgå i den tværfaglige koordinering med de øvrige faggrupper
  • Opsætning af analytiske FEM-modeller

Du vil indgå i et eller flere projekthold og få en solid viden inden for projektering af bærende konstruktioner.

Om dig

Du er i gang med din uddannelse til bygningskonstruktør, har lyst til at sætte dig ind i nye opgaver og er nysgerrig. Du tager ansvar og er proaktiv, når du byder ind på mulige arbejdsopgaver. Som person er du vedholdende, grundig og arbejder struktureret. Du har gerne et godt humør og er imødekommende – ligesom dine øvrige kolleger i afdelingen

Sådan søger du

Send os dit CV og evt. øvrige relevante dokumenter via linket senest d. 8. december 2023.

Noter venligst hvilken af Swecos 12 kontorer du søger til.

Har du spørgsmål til praktikforløbet er du velkommen til at kontakte Christian Snorrason på christian.snorrason@sweco.dk eller 4348 6598.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap