0 af 0 for ""

Bygningskonstruktører til Team Nybyg I og II

Ansøgningsfrist

2022-04-03

Jobtitel

Bygningskonstruktør, Nybyg

Lokation

København

I Team Nybyg I og II hos Sweco Architects er vi mange dygtige arkitekter og konstruktører med erfaring med at designe boliger, erhverv og mixed-use projekter.

Vi har fået flere nye kolleger i teamet allerede, men vi har også brug for flere fagligt stærke konstruktører. Blandt andet til projekter der starter op til foråret, så som flerboliger, mixed-use og større erhvervsprojekter.

Du kommer til at deltage i mange spændende og store projekter

Som bygningskonstruktør hos os kommer du til at arbejde med projektering af nybyggeri  i samspil med andre dygtige og engagerede arkitekter og konstruktører. Selvom du vil blive tilknyttet et af vores Nybyg-teams, så vil du opleve, hvordan vi arbejder sammen på tværs, og at du kan blive involveret og samarbejde med andre teams på andre type af projekter. Vi er placeret i samme hus som alle vores ingeniørfag, og det giver mulighed for integreret rådgivning – man kan altid finde nogen med de kompetencer, man har behov for.

Som bygningskonstruktør i et af vores Nybyg-teams kommer du til at deltage i alle projekteringsfaserne og vil være i daglig sparring med kolleger og samarbejdspartnere, så vi i tæt samarbejde får leveret det bedste resultat til kunden og projektet.

Derudover vil dine ansvarsområder være:

  • Kvalitetssikring
  • Udarbejdelse af beskrivelser
  • Fagtilsyn
  • Styring og koordinering af projektmateriale

Du er engageret og kvalitetsbevidst

Du har min. 3-5 års erfaring som bygningskonstruktør, er rutineret bruger af Revit og har erfaring med detailprojektering af arkitektarbejder. Erfaring af alle byggeriets faser er en fordel – at have været på en byggeplads giver kundskab til projekteringsfasen og omvendt.

Du er kvalitetsbevidst, grundig og metodisk og kan lide at være en del af et socialt og fagligt dygtigt team.

Du ser vægten af vidensdeling og er nysgerrig på udviklingen af vores fag, så som byggeteknik og arbejdsprocesser.

Sådan søger du stillingen

Du kan kontakte teamleder Björn Löwegren på tlf. +45 53728691 eller teamleder Kristian Rasmussen på tlf. +45 31387915, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning og CV samt øvrige relevante dokumenter snarest muligt og senest d. 3. april, da vi løbende afholder samtaler. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vi er 320 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning, landskabsarkitektur, lysdesign og akustik.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed.

Kristian Rasmussen

Teamleder / Nybyg Øst / Projektchef / Arkitekt

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap