0 af 0 for ""

Bygningskonstruktør til vores afdeling i Herning – vil du sætte præg på fremtidens byggerier?

Ansøgningsfrist

2024-07-31

Jobtitel

Bygningskonstruktør

Lokation

Herning

Har du lyst til at arbejde med bygningskonstruktioner og blive en del af vores division Byggeri Vest? Så er du måske vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, byder du ind med din viden, når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for byggeri – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

Vi søger en bygningskonstruktør

Lige nu søger vi en bygningskonstruktør til at blive en del af vores tværfaglige team, der hører under divisionen BYG Vest i Herning. Her skaber vi attraktive og velfungerende byggerier, der er sunde og trygge at bo og opholde sig i. Ligeledes sikrer vi, at byggerierne er gennemtænkte i forhold til indeklima, dagslys, akustik, bæredygtighed, tekniske installationer og brandforhold samt den efterfølgende bygningsdrift. Som førende inden for integreret rådgivning arbejder vi tæt sammen med vores arkitekter på både offentlige og private byggerier.

Du bliver en del af et team på 14 medarbejdere på kontoret i Herning bestående af ingeniører, bygningskonstruktører, byggeledere og projektledere. Der er højt til loftet og fokus på faglig sparring i det daglige. Du bliver en del af et socialt miljø – hvor den uformelle og ligefremme tone præger teamet og arbejdskulturen.

Dine arbejdsopgaver

Som bygningskonstruktør bliver du ansvarlig for:

 • Design af installationer og konstruktioner i byggerier
 • Levering af gennemarbejdede tegninger og modeller i samarbejde vores ingeniører
 • Styring og koordinering af projektmateriale både internt og eksternt
 • IKT
 • Udarbejdelse af projektdokumentation

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • Er uddannet bygningskonstruktør og enten er nyuddannet eller erfaren
 • Har kendskab til design i samarbejde med ingeniører
 • Har erfaring fra eller kendskab til rådgiverbranchen eller entreprenørbranchen og har lyst til både at sidde med opførelse af nybyggeri men har også gerne med ombygningsprojekter, renoveringsopgaver o. lign.
 • Kan arbejde selvstændigt med projekterne og i tværfaglige teams
 • Motiveres af at projektere

Du får i høj grad mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt og være med til at præge virksomhedens fremtid. Vi tror på, at medindflydelse, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater. Vi fokuserer på vidensdeling og samarbejde på tværs af kompetencer og faglighed i vores dagligdag.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 31/7.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte chef Klaus Tovgaard på mail: klaus.tovgaard@sweco.dk

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link