0 af 0 for ""

Bygningskonstruktør med håndværksmæssig baggrund til bæredygtige nybyggerier

Ansøgningsfrist

2023-09-30

Jobtitel

Bygningskonstruktør

Lokation

København

Brænder du for at blive del af og løfte den integrerede rådgivning? – og vil du være med til at forme og skabe fremtidens bæredygtige byggerier i den højeste kategori? Så er du måske vores nye bygningskonstruktør til Team Nybyg i Sweco Architects, København.

I Team Nybyg er vi eksperter i alle byggeprocessens faser – fra konceptudvikling til afslutning af byggeriet. Vores omfattende vifte af services inkluderer arkitektydelser – projektledelse, bygherrerådgivning, bæredygtighedsrådgivning, byplanlægning, landskabsarkitektur og samtlige ingeniørydelser på samme lokation. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres behov og udvikle skræddersyede løsninger, der er både funktionelle og æstetisk tiltalende.

Med vores stærke track record inden for alle typer byggeri – fra boliger og kontorer til uddannelsesinstitutioner, hospitaler og industrielle faciliteter – er vi en pålidelig partner for ethvert byggeprojekt. Et af vores seneste projekter er boligbyggeriet fra 4 til 1 planet, hvor vi har fokuseret på at skabe bæredygtige og moderne boliger til den moderne familie. Sammen med bygherren og specialister sikrer vi, at projektet opfylder alle krav og standarder. Som bygningskonstruktør hos Sweco Architects vil du have mulighed for at arbejde på lignende projekter, hvor du kan være med til at skabe de bedste rammer for en bæredygtig fremtid.

Skab innovative og bæredygtige løsninger sammen med dedikerede arkitekter og ingeniører

Dine arbejdsopgaver vil være både spændende og udfordrende, da du vil være involveret i alle faser af projekterne. Dit ansvarsområde vil være bredt, og du vil have en vigtig rolle i vores dedikerede team af arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører. Her vægter vi samarbejde og godt kollegaskab højt, da vi arbejder tæt sammen om at skabe innovative og bæredygtige løsninger til vores kunder, og det giver mulighed for integreret rådgivning – man kan altid finde nogen med de kompetencer, man har behov for.

Som bygningskonstruktør vil du have ansvaret for at oversætte vores arkitekters designs til konkrete og praktiske bygbare løsninger. Du vil skulle samarbejde tæt med vores arkitekter og ingeniører for at sikre, at vores projekter er optimalt tilrettelagt og gennemført på en bæredygtig måde. Det er dig, der skal sikre, at projekterne er realiserbare og lever op til de højeste standarder for bæredygtig arkitektur.

Derudover vil dine ansvarsområder være:

  • Kvalitetssikring
  • Udarbejdelse af beskrivelser
  • Fagtilsyn
  • Styring og koordinering af projektmateriale

Kreativ og bæredygtig bygningskonstruktør med solid håndværkerbaggrund

Vi forventer, at du har minimum 3-5 års erfaring som bygningskonstruktør og at du har en solid håndværker baggrund. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en tegnestue, hvor du har arbejdet med nybyg og renovering af boliger.

Vi lægger vægt på din interesse og erfaring inden for bæredygtighed og miljøvenlige løsninger. Som kandidat skal du have en kreativ og innovativ tilgang til dit arbejde og have en dyb forståelse for bygningers konstruktion og forskellige materialers samspil. Det er vigtigt, at du er en dygtig kommunikator og samarbejdspartner med erfaring i tæt kundedialog.

Derudover forventer vi, at du behersker Revit, AutoCAD og Adobe Creative Suite programmer.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Kristian Rasmussen, teamleder Nybyg på tlf.: +45 3138 7915 eller krri@sweco.dk.

Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 30. september 2023. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vi forener det målbare og det mærkbare

Vi er 320 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning, landskabsarkitektur, lysdesign og akustik.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed.

Kristian Rasmussen

Teamleder / Nybyg Øst / Projektchef / Arkitekt

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap