0 af 0 for ""

Byggeleder til spændende projekter i København

Ansøgningsfrist

2021-11-21

Jobtitel

Byggeledelse

Lokation

København

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde på spændende byggeprojekter? Så er du måske den nye byggeleder, vi søger til større byggeprojekter i hele udførelsesfasen.

Professionel byggeledelse

Vi har travlt i teamet, og der er udsigt til endnu flere nye, spændende opgaver. Som byggeleder bliver du overordnet set en del af afdelingen for Byggeledelse og Arbejdsmiljø i divisionen Byggeri. Afdelingen beskæftiger godt 40 dygtige og engagerede medarbejdere. Du bliver en del af et af vores to byggeledelsesteam, hvor du får knap 15 kolleger og bliver en del af et stærkt, fagligt netværk. I kraft af afdelingsfællesskabet mellem fagområderne byggeledelse og arbejdsmiljø, får du god mulighed for en bred faglig sparring blandt alle dine kolleger i afdelingen.

I teamet arbejder vi målrettet med professionel byggeledelse. Vi er pt. ansvarlige for byggeledelse på flere store, markante byggerier, så som Herlev Hospital Novo Nordisk, NordØ og mange flere.

Du vil som byggeleder blive en del af planlægningen og ledelsen af byggeprojekter i udførelsesfasen med tæt sparring af erfarne byggeledere. Dine evner til at håndtere projektets interne og eksterne interessenter er afgørende for et succesfuldt projektforløb.

Dine primære opgaver er:

  • Staderegistrering
  • Kvalitetsstyring
  • Økonomi- og risikostyring
  • Planlægning og tidsstyring
  • Deltagelse i byggemøder
  • Sikring af kommunikationen og samarbejdet med bygherre, entreprenører og såvel interne som eksterne rådgivere
  • Afrapportering til chefbyggeleder og/eller til kunder

Dit ansættelsessted bliver Ørestad, men du vil til dagligt oftest sidde på den eller de byggepladser, som du er tilknyttet afhængigt af dine opgaver.

Om dig

Vi forestiller os, at du er bygningskonstruktør eller ingeniør – gerne nyuddannet eller med lidt erfaring i bagagen. Derudover vil en håndværkerbaggrund også være en fordel. Du har derudover stærke kompetencer inden for BIM/IKT og kendskab til ydelsesbeskrivelserne og AB18. Dejligt er det, hvis du også har et kommercielt mindset.

Som byggeleder er dialogen med kolleger og eksterne interessenter en meget vigtig del af jobbet. Derfor skal du trives godt i en udadvendt rolle og være god til at samarbejde og kommunikere med forskellige interessenter. Du har ligeledes masser af engagement, ligesom du har fokus på at nå de aftalte mål og resultater.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Vores rådgivning spænder vidt – fra udvikling af byer, bygninger og grønne områder til effektive og miljørigtige transportløsninger samt store vand- og energiprojekter.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 17.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Sådan søger du

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, så kontakt teamleder Magnus Hjorth-Hess på telefon +45 53721091. Brug linket til at sende os din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 20. november 2021. Vi modtager ikker ansøgninger mv. via E-mail.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Copy link
Powered by Social Snap