0 af 0 for ""

Byggeleder og tilsynsførende på fjernvarmeprojekter

Ansøgningsfrist

2022-05-01

Jobtitel

Byggeledelse

Lokation

København

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde med den nyeste udvikling og projekter inden for energiområdet? Har du erfaring med byggeledelse og tilsyn inden for energiområdet i kombination med en høj faglighed inden for fjernvarme og energi projekter? Så er du måske vores nye kollega.

Vi har travlt i Energiteamet i afdelingen Energy & International, og der er udsigt til endnu flere nye, spændende opgaver. Du bliver en del af et tværfagligt team med en række kolleger, der brænder for udviklingen af energisektoren i Danmark og hvor udvikling og sparring med dine kolleger er en naturlig del mht. fremdrift, kvalitetssikring, økonomi og vidensdeling. Teamet sidder i Ørestad, men trækker på ekspertise fra hele Sweco på tværs af Danmark og Europa. Du kommer således til at indgå i et stærkt team, hvor der er fokus på helhedsbilledet, tværfaglig vidensdeling og kundernes behov.

Du er fagligt stærk på fjernvarme- og forsyningsområdet

 Du er en erfaren og dygtig byggeleder, og det falder dig naturligt at arbejde i spændet mellem bygherrer og entreprenører og sikre kommunikationen og samarbejdet med bygherrer, entreprenører og såvel interne som eksterne rådgivere. Du arbejder struktureret og udviser overblik i forhold til dine opgaver og håndterer økonomi- og risikostyring, samt planlægning og tidsstyring. Du skal have gode kommunikationsevner og du skal trives med at samarbejde på tværs af andre afdelinger. Du har den faglige viden til at føre tilsyn på fjernvarmeprojekter, og erfaring med fjernvarmealarmsystemer er også en fordel.

Sådan kommer du videre

Kontakt Projektdirektør René Salomon på 2723 6373, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Du kan sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter elektronisk via nedenstående link senest 1. maj 2022. Send det hellere i dag end i morgen, da vi holder løbende samtaler, og sætter processen i gang med spændende kandidater så hurtigt vi kan.

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter

René Salomon

Projekdirektør

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap