0 af 0 for ""

Byggeleder med erfaring indenfor større anlægsprojekter

Ansøgningsfrist

2023-09-17

Jobtitel

Byggeleder

Lokation

København

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde med den nyeste udvikling og projekter inden for vand- og spildevandsområdet? Har du min. 5 års erfaring med byggeledelse og tilsyn i kombination med en høj faglighed inden for vand- og spildevandsprojekter? Så er du måske vores nye kollega.

Sweco Danmarks samlede forretningsområde, Vand og Klima, udgør i øjeblikket cirka 100 medarbejdere fordelt på alle kontorerne i Danmark. Vores mål er at vækste over de kommende år, og det mål skal du selvfølgelig være med til at arbejde hen imod!

Jobbet
Som byggeleder bliver du en del af afdelingen Vand og Klima Øst og får 70 dygtige og engagerede kolleger, der arbejder med opgaver inden for det anlægstekniske område vand og energi.

I afdelingen vil du arbejde med professionel byggeledelse af store anlægsprojekter og håndterer bl.a. byggeledelsen og fagtilsyn på en række markante projekter, hvor du vil agere i krydsfeltet mellem bygherrer og entreprenører.

I stillingen som byggeleder står du for planlægning og ledelse af anlægsprojekter i udførelsesfasen f.eks. vandværker, skybrudstunneller/veje, bassinanlæg, LAR-anlæg mv. Du bliver bl.a. ansvarlig for økonomien og styringen af byggeriet og anlæg. Dine evner til at håndtere projektets interne og eksterne interessenter er afgørende for et succesfuldt projektforløb.

De primære opgaver i stillingen vil være:

  • Overordnet økonomi- og risikostyring af større anlægsprojekter
  • Ansvarlig for planlægning, kvalitets-og tidsstyring
  • Sikre kommunikationen og samarbejdet med bygherre, entreprenør og leverandører
  • Sikre det fornødne fagtilsyn

Din profil
For at få succes i stillingen som byggeleder forestiller vi os, at du kommer med følgende baggrund:

  • Uddannelse som ingeniør eller kloakmester gerne suppleret med uddannelse i projektledelse og/eller økonomisk uddannelse
  • +5 års erfaring med styring af større anlægsprojekter– gerne erfaring fra ingeniørbranchen
  • Engageret og resultatorienteret personlighed

I stillingen vil dialog være en vigtig del af jobbet, og det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikative evner. Herigennem vil du sikre kommunikationen og samarbejdet med både bygherrer, entreprenører og såvel interne som eksterne rådgivere, samt interessenter.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontakt afdelingschef Klaus Rosendal på klaus.rosendal@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Send dit CV elektronisk via linket med relevante dokumenter i dag eller senest den 17. september 2023. Vær opmærksom på at vi løbende holder samtaler.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.
Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap