0 af 0 for ""

Byggeleder med erfaring indenfor anlægsprojekter til Swecos kontor i Holeby

Ansøgningsfrist

2022-12-09

Jobtitel

Byggeleder, Vand og Klima

Lokation

Holeby

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde med den nyeste udvikling og projekter inden for energi, vand- og spildevandsområdet? Har du min. 4 års erfaring med byggeledelse og tilsyn inden for energi, vand- og spildevandsområdet? Så er du måske vores nye kollega.

Sweco Danmarks samlede forretningsområde indenfor energi, vand og klima er fordelt på vores 9 kontorer i Danmark, og vi vokser fortsat -både medarbejdermæssigt men også ift. opgaver.  Vores faglige områder dækker bredt, lige fra planlægningsopgaver, projektering over anlægsteknik til procesanlæg. Vores kunder er typisk forsyningsselskaber, kommuner og entreprenører.

Jobbet
Som byggeleder bliver du en del af afdelingen Vand og Klima og får 85 dygtige og engagerede kolleger.

I afdelingen vil du primært arbejde med byggeledelse og fagtilsyn på en række markante projekter, hvor du vil agere i krydsfeltet mellem bygherrer og entreprenører.

I stillingen som byggeleder står du for planlægning og ledelse af anlægsprojekter i udførelsesfasen. Du bliver bl.a. ansvarlig for økonomien og styringen af byggeriet og anlæg. Dine evner til at håndtere projektets interne og eksterne interessenter er afgørende for et succesfuldt projektforløb.

De primære opgaver i stillingen vil være:

– Overordnet økonomi- og risikostyring af større anlægsprojekter

– Ansvarlig for planlægning, kvalitets-og tidsstyring

– Sikre kommunikationen og samarbejdet med bygherre, entreprenør og leverandører

– Sikre det fornødne fagtilsyn

Du vil have din daglige gang på Swecos kontor i Holeby, der igennem 20 år har løst mange opgaver for kommuner, forsyningsselskaber, havne og virksomheder på Lolland Falster og Sydsjælland.

Din profil
For at få succes i stillingen forestiller vi os, at du kommer med følgende baggrund:

– Uddannelse som ingeniør eller kloakmester gerne suppleret med uddannelse i projektledelse og/eller økonomisk uddannelse

– +4 års erfaring med styring af bygge og anlægsprojekter– gerne erfaring fra ingeniør eller entreprenørbranchen

– Engageret, struktureret og resultatorienteret personlighed

I stillingen vil dialog være en vigtig del af jobbet, og det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikative evner. Herigennem vil du sikre kommunikationen og samarbejdet med både bygherrer, entreprenører og såvel interne som eksterne rådgivere.

Sådan kommer du videre
Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte teamleder Klaus Rosendal på klaus.rosendal@sweco.dk eller tlf. 27236645. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter senest den 9. december 2022.

Samtaler vil blive afholdt løbende, så send din ansøgning og cv hurtigst muligt.

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Klaus Rosendal

Afdelingschef / Vand & Klima / Øst

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap