0 af 0 for ""

Business Development Manager på strategisk niveau til Europa’s førende rådgivningsvirksomhed

Ansøgningsfrist

2023-03-15

Jobtitel

Business Development Manager

Lokation

København

Er din styrke at skabe overblik, sikre fremdrift, og samtidig bruge dine people skills, når du driver forretningsudvikling og udviklingsprojekter i en international organisation, der bidrager til fremtidens bæredygtige samfund?

Sweco er ikke blot Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed, vi er også den mest specialiserede. Vi er en anerkendt rådgiver i alle byggefagets æstetiske og tekniske discipliner, hvor det handler om at arbejde sammen. Arkitekter, ingeniører, specialister og bygherrer. For ingen af os er lige så gode som os alle sammen tilsammen. Med afsæt i dét mindset søger vi en Business Development Manager til at drive forretningsinitiativer videre fra tegnebrættet til virkelighed, sammen med nøglepersoner i organisationen.

Du skal bidrage til nogle af vores vigtigste strategiske indsatsområder

Vi er i forvejen blandt de største etablerede arkitekt- og ingeniørvirksomheder, men vi er på en spændende udviklingsrejse, hvor du vil bidrage til at holde overblik i en organisation med mange spændende aktiviteter og udviklingsinitiativer. Dine opgaver vil derfor variere bredt fra strategisk til taktisk og operationelt niveau.

Du vil referere til vores Business Development Director, som er del af den øverste danske ledelsesgruppe, og dit daglige arbejde vil derfor være i tæt samarbejde med både topledelse og flere dele af forretningen og dens øvrige ledelsesgrupper, hvor du vil bidrage til interne og eksterne strategiske indsatsområder og projekter af forskellig art.

Eksempler på dine varierende arbejdsområder kunne være:

  • Udvikling og implementering af strategi
  • M&A og integrationsprojekter
  • IT & digitalisering
  • Intern forretningsudvikling
  • Projektledelse af tværgående projekter
  • Udarbejde beslutningsoplæg
  • Ad hoc analyser af dele af forretningen.

Du får vigtig rolle i forbindelse med udviklingsprojekter, der går på tværs i virksomheden, Det vil især være din opgave at tilvejebringe valide beslutningsgrundlag baseret på fakta, analyse og ikke mindst dit indblik i virksomhedens overordnede mål. Din rolle kan ligeledes variere fra projekt til projekt lige fra projektleder til projektmedlem eller koordinator. Det er derfor vigtigt, at du forstår værdien af alle opgaver, og at du selv uden betænkning tager fat, hvor du kan bidrage

Du kommer til at opleve den dynamik, der hersker i en flad struktur med mange opgaver, store frihedsgrader og høje ambitioner. Du vil spille sammen med kolleger, der er både imødekommende og fagligt engagerede. Det er derfor afgørende for din succes, at du mestrer balancen mellem at holde fast i virksomhedens overordnede mål og forståelsen for de enkelte afdelingers individuelle mål og situationer.

Om dig…

Du er formentligt uddannet Cand.merc. Cand.oecon. Cand.polit. Cand.polyt. eller tilsvarende med 3-7 års relevant erfaring. Du har muligvis erfaring fra en tilsvarende stilling eller som konsulent fra en større anerkendt management consulting virksomhed. Du har god kommerciel og strategisk forretningsforståelse, og det er en fordel, hvis du har erfaring inden for strategi- og forretningsudvikling, herunder; M&A, IT-ledelse og -projektledelse, performance management og procesoptimering. Du har gode og tydelige formidlingsevner understøttet af at kunne præsentere i Excel- og Powerpoint. I Sweco er koncernsproget engelsk, hvilket du også skal have flair for, selvom dagligdagen foregår på dansk.

Du har fokus på resultater og sker der noget uventet i dine projekter, skaber du dig hurtigt et overblik og handler. Du vil opleve, at din energi, drivkraft og nysgerrighed er afgørende for din succes i rollen og i Sweco.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

I Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. I Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Sådan kommer du videre

Kontakt CFO Jeppe Allert Madsen (+45 27236984) eller Business Development Director Kasper Borg Larsen (+45 91377138), hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d 15. marts 2023. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 20.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Jeppe Madsen

Finansdirektør

Kasper Borg

Business Development Director

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap