0 af 0 for ""

Business Analyst

Ansøgningsfrist

2024-03-11

Jobtitel

Business Analyst

Lokation

København

Formidlingsstærk Business Analyst og tæt partner for alle Sweco Danmarks finans- og ledelsesfunktioner. Du får en central rolle i at skabe handlingsstærkt og letlæseligt data, når vi fortsat udvikler os, som Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed.

Vi har behov for en Business Analyst til en nyoprettet stilling, som skal koordinere, forankre og udvikle dataprodukter på tværs af vores ellers meget decentrale organisation.

Med reference til vores Head of Reporting & Accounting vil du få en nøglerolle med ansvar, selvstændighed og spændende opgaver.

Vigtige opgaver, tæt samarbejde med forretningen & godt humør
Du bliver en del af en dynamisk forretningsenhed, hvor du i tæt samarbejde med vores Finansafdeling, Finance Managers, samt vores moderselskab vil være en samlende figur for udvikling og forankring af den rapportering der er tværgående i Danmark – ligesom du også vil agere på Danmarks vegne i Sweco Group. Du vil også få netværk og relationer ind i vores centrale økonomi- og regnskabsfunktion såvel som øvrige ledere og CFO.

Vi forventer, at du bliver ekspert i de dataanalytiske og økonomiske aspekter af vores forretning, og at du kan formidle og sparre denne viden med alle ledelseslag. Den varierede opgaveportefølje indebærer generelt en stor berøringsflade, hvorfor du skal trives med mange forskellige kollegaer i dit daglige arbejde.

Derudover vil dine opgaver konkret indebære at:

  • Samarbejde med forskellige interessenter for at forstå deres behov og krav til analyse og rapportering
  • Udvikle og vedligeholde rapporter, dashboards og KPI’er for at give ledelsen indblik i virksomhedens præstationer
  • Udarbejde forretningsmæssige anbefalinger baseret på dataanalyse og inddrive beslutningsgrundlaget for ledelsen
  • Udføre dataindsamling, analyser og fortolkning af forretningsdata for at identificere trends, muligheder og udfordringer
  • Identificere og evaluere forretningsprocesser for at identificere effektivitetsforbedringer og optimere arbejdsgange
  • Bidrage til planlægning og eksekvering af projekter, der kræver analytisk support
  • Superbruger på Business Intelligence og andre analyseværktøjer og processer
  • Sætte ovenstående viden i spil sammen med internationale kollegaer i Sweco Group

Dit ansættelsessted bliver vores hovedkontor i Ørestad.

Analytisk og formidlingsstærk
Du har en økonomisk baggrund såsom cand.merc. eller HD (økonomistyring, regnskab/finansiering) og er stærk i Excel, Power BI og har talforståelse. Du må gerne have et par års erfaring som fx business controller, finance business partner, business analyst eller lignende stilling, hvor du har bidraget til større forretningsforståelse og styring af tallene. Erfaring fra en projektorienteret virksomhed vil være en fordel.

Du er analytisk stærk med sans for detaljerne og en evne til at gøre det komplekse simpelt. Du tager initiativ og er proaktiv på dine opgaver og du må gerne være ambitiøs, både i forhold til den kvalitet du gerne vil levere og i forhold til din fremtidige udvikling. Du skal besidde gode kommunikationsevner, samt evne at begå dig selvstændigt på alle niveauer i organisationen.

Om os
Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Vi sætter hver gang det bedste hold, således, at vi supplerer og styrker hinanden i projektarbejdet og bringer den enkeltes ekspertise i spil, for at sikre kvalitet og værdi. Vi vægter dialog, vidensdeling og en god og tæt kommunikation meget højt. Vi sætter os i førersædet og stræber altid efter at være tæt på vores kunder og bygherrer i hele processen, så vi sikrer at gode løsninger føres helt til ende. Vi vægter det sociale fællesskab højt og har en stærk tradition for fælles arrangementer – både fagligt og festligt.

Sådan søger du stillingen
Du kan kontakte Head of Reporting & Accounting Susanne Neldeberg tlf.: +45 4348 4419, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende dit CV og andre relevante dokumenter i dag eller senest d. 11. marts 2024.

Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link