0 af 0 for ""

Broingeniør til spændende broopgaver hos Sweco København

Ansøgningsfrist

2022-01-02

Jobtitel

Ingeniør/projektleder

Lokation

København

Er du en dygtig ingeniør med fokus på bro- og anlægskonstruktioner og brænder du for en rolle med ansvar, faglige udfordringer og de bedste kolleger i branchen?

Bliv en del af en afdeling, hvor vi skaber de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling. En afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Swecos afdeling ”Broer & Tunneler” løser opgaver over hele landet samt norden. Det stiller store individuelle krav til vores kompetencer og viden, hvorfor vi sætter stor pris på vidensdeling. Fagligheden inden for broområdet er samlet på Swecos kontorer i Ørestad, Odense og Aarhus, og projekterne løses i fællesskab – også med vores øvrige afdelinger i divisionen Infrastruktur. Inden for broområdet har vi et særlig tæt samarbejde med kollegerne i Norge, Finland og Sverige, og vi ser store muligheder i at udvikle samarbejdet omkring de nordiske projekter i fremtiden.

Med udgangspunkt i din erfaring indenfor broer tilbyder vi en stilling i vores team i københavn med en stor grad af ansvar, hvor man driver opgaver selvstændigt og i teams. Der vil være en stor berøringsflade både eksternt og internt samt stor frihed til at planlægge og styre sin egen tid ud fra kundens og projektets behov.

Din dagligdag hos os

De primære ansvarsområder og arbejdsopgaver vil ligge inden for rådgivning ift. driftsfasen, reparation, ombygning, nyanlæg m.v. af broer og anlægsbygværker.

Baseret på din erfaring og evner, vil din stilling hos os bl.a. inkludere en dagligdag med egne projekter fra A-Z og varierende opgaver indenfor:

– Projektledelse, økonomi og rapportering

– Kundekontakt; samarbejde, opfølgning og mersalg

– Projektering og fagtilsyn på reparation/ombygning/udskiftning af broer ejet af BDK, VD og kommuner – stort spektrum af opgaver, indhold og størrelse

– Opgaver indenfor drift og reparation af broer samt fagtilsyn på reparationsprojekter på større broer

– Eftersyn, general- og særeftersyn

– Projektering/dimensionering eller opfølgning med udførelse på nyanlæg

Din profil

Du er ingeniør og kommer sandsynligvis fra en lignende stilling hos en rådgiver – gerne  med min. 5-10 års erfaring fra anlægsområdet, hvor du også har arbejdet specifikt inden for broområdet. Ud over erfaring med projektering og dimensionering af anlægskonstruktioner, leder vi efter den rigtige person bag erfaringen. Så ser du dig selv, som samarbejdende og ansvarstagende, så vil vi gerne høre fra dig.

Sådan kommer du videre
Kontakt afdelingschef Morten Leger Larsen på mail mortenleger.larsen@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Og brug linket til højre for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest 2. januar . Vær venligst opmærksom på, at vi indkalder til samtaler løbende.

Hvis du er nysgerrig på hvilke projekter vi bl.a. arbejder med i Sweco, så læs mere på:

www.sweco.dk

Transforming Society Together
Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 17.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Morten Leger Larsen

Afdelingschef, Bane og Broer & Tunneler

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Copy link
Powered by Social Snap