0 af 0 for ""

Bro-/tunnelingeniører til spændende anlægsopgaver hos Sweco i København

Ansøgningsfrist

2024-04-28

Jobtitel

Bro-/tunnelingeniører

Lokation

København

Er du lige så passioneret omkring bro-, tunnel- og anlægskonstruktioner, som vi er i Sweco?

Har du lyst til at arbejde med bro-, tunnel- og anlægskonstruktioner og blive en del af vores division Infrastruktur, Vand og Miljø, så er du måske vores næste kollega. Vi leder efter nye kolleger til vores voksende bro- og tunnelafdeling, hvor vi arbejder på interessante, tværfaglige anlægsprojekter. Du vil blive en del af en engageret afdeling, som vil tage imod dig med åbne arme.

Afdelingen Bro & Tunnel hos Sweco løser opgaver over hele landet for bro- og tunnelejere i alle faser af konstruktionernes levetid. Vores stærke hold indenfor bro-, tunnel- og anlægskonstruktioner er repræsenteret på Swecos kontorer i København, Odense, Aarhus og Silkeborg, og projekterne løses i samarbejde.

Vi søger en stærk profil inden for projektering af anlægskonstruktioner til Bro & Tunnel

Vi søger kandidater i København, og ligegyldigt hvor du vælger at arbejde, er du sikret en hverdag med masser af sparring og idéudveksling. På alle lokationer har vi nemlig samlet vores arkitekter, ingeniører, konstruktører og mange andre kloge hoveder i tværfaglige teams.

Med udgangspunkt i din erfaring inden for bro-, tunnel- og anlægskonstruktioner tilbyder vi en stilling, der matcher dine kompetencer og personlige præferencer. Vores opgaver er afvekslende og spænder fra projektering og vedligehold af bygværker for bl.a. vej- og baneanlæg til fag- og projektledelse på både større og mindre infrastrukturprojekter.

I afdelingen Bro & Tunnel har vi en stærk samarbejdsånd og et afslappet og professionelt fælles arbejdsmiljø. Du vil få en bred berøringsflade både internt og eksternt samt stor frihed til – sammen med resten af teamet – at planlægge og styre din egen tid ud fra kundens og projektets behov.

Dine arbejdsopgaver

Din stilling hos os vil inkludere et bredt spektrum af opgaver, og du kan få ansvar og indflydelse på egne projekter fra A-Z. Du vil som projekterende være involveret i:

  • Projektering af bl.a. nyanlæg af broer, mindre tunneller og anlægskonstruktioner
  • Samarbejde med kunder og kolleger for at løse komplekse infrastrukturopgaver
  • Mulighed for projekt- og fagledelse

Om dig

Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har en uddannelse som bygningsingeniør
  • Har mere end 5 års erfaring med projektering af beton- og stålkonstruktioner
  • Har lyst til at lære og lære fra dig

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os dit CV og andre relevante dokumenter på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge i dag eller senest d. 28. april 2024.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte Chef Morten Steffensen på mail:morten.steffensen@sweco.dk eller tlf. nr.: 42 82 10 50.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link