0 af 0 for ""

Bro/tunnelingeniører til spændende anlægsopgaver hos Sweco Aarhus/Odense/København

Ansøgningsfrist

2022-11-13

Jobtitel

Ingeniør, tunnel, bro, anlægskonstruktioner

Lokation

København, Aarhus og Odense

Er du lige så passioneret omkring bro-, tunnel- og anlægskonstruktioner, som vi er i Sweco? I Swecos team, hvor vi arbejder med bro-, tunnel- og anlægskonstruktioner leder vi nu efter flere ingeniører, der brænder for at hjælpe tunnelejere og bygværkejere med at projektere, designe og vedligeholde bygværker, lige fra vej- og baneanlæg til afløbs- og skybrudssystemer. Lyder det som noget for dig? Så kom og arbejd sammen med os om næste generation af infrastrukturløsninger!

Bro & Tunnel afdelingen hos Sweco løser opgaver over hele landet for alle bro- og tunnelejere og i alle faser af konstruktionernes levetid. Det stiller store krav til vores samlede kompetencer og viden, som vi gerne deler med hinanden. Vores stærke hold indenfor bro-, tunnel- og anlægskonstruktioner er repræsenteret på Swecos kontorer i Odense, Aarhus og København, og projekterne løses i fællesskab – også med vores øvrige infrastruktur-, vand- og energiafdelinger i divisionen.

Med udgangspunkt i din erfaring indenfor fagområdet tilbyder vi en stilling med en stor grad af ansvar, hvor man driver opgaver både selvstændigt og i teams. Du vil få en stor berøringsflade både eksternt og internt samt stor frihed til – sammen med teamet – at planlægge og styre din egen tid ud fra kundens og projektets behov.

Du vil indgå i et engageret team med et stærkt sammenhold og stor lyst til at dele viden og erfaring. Vi har altid en god stemning og et godt fælles arbejdsmiljø.

Med afsæt i dine kompetencer og din fortsatte udvikling vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver ligge inden for design af nybyg, skitse- og detailprojektering og rådgivning ift. driftsfasen, reparation, ombygning, nyanlæg m.v. af tunneller og anlægsbygværker.

Din stilling hos os vil derfor inkludere et stort spektrum af opgaver i indhold og størrelse:

– En stor del samarbejde med kunder og kolleger

– En stor del ansvar og egne projekter fra a-z

– Projektering af cut&cover-, micro- og boret tunnel

– Fagtilsyn på reparationsprojekter på større og mindre tunnel- og anlægskonstruktioner i ind- og udland

– Projekt- og fagledelse

– Eftersyn, general- og særeftersyn samt drift og reparationer af alle typer af bygværker

– Projektering/dimensionering eller opfølgning med udførelse på nyanlæg

Din profil

Udover en stor passion og faglig indsigt i fagområdet ”tunnel- og anlægskonstruktioner”, er du uddannet ingeniør inden for bærende konstruktion og har god geoteknisk forståelse samt erfaring fra en lignende stilling, fx som rådgivende ingeniør. Ideelt har du min. 5 års erfaring fra anlægsområdet, og har godt kendskab til gældende EuroCodes samt bane- og vejnormer inden for anlægskonstruktioner.

Afhængig af din erfaring og interesser vil fagledelse, udbuds-/tilbudsskrivning og markedsdyrkning også være aktuelle opgaver du kan tage fra på.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til Microstation eller Tekla, men dette er ikke et krav.

Sådan kommer du videre
Kontakt afdelingschef Morten Leger Larsen på mail:mortenleger.larsen@sweco.dk hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads.

Du kan også bruge linket til højre for at sende dit CV samt relevante dokumenter allerede i dag. Vi indkalder til samtaler løbende.

 

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap