0 af 0 for ""

Boreformand til Sweco i Ørestaden

Ansøgningsfrist

2022-02-07

Jobtitel

Maskinoperatør, Boreformand

Lokation

København

Grundet øget ordretilgang leder vi efter en dygtig boreformand, som vil være med til at styrke vores kapacitet indenfor geotekniske og miljøtekniske undersøgelsesboringer på Sjælland. Vores boreforretning er på en spændende vækstrejse, der bl.a. inkluderede et indkøb af en ny borerig i 2021. Dertil har vi planer om yderligere udvidelser på Sjælland.

Sweco er Europas største rådgivende ingeniørvirksomhed, men vores team beskæftiger sig med praktisk udførelse af geotekniske og miljøtekniske opgaver, der bl.a spænder fra udførelse af borearbejde på land såvel som offshore, jordbundsundersøgelser, dimensionering og rådgivning om byggegruber, kloakprojekter, grundvandssænkning, vejanlæg og byggeprojekter.

Frisk luft og varierende opgaver

Jobbet som boreformand er ikke et almindeligt 8-16 arbejde, men er naturligvis præget af opgaven og de udfordringer man møder, når man laver dybdeboringer. Som vores nye kollega i boreafdelingen vil du indgå som boreformand i varierende opgaver på vores borerigge på Sjælland . Jobbet vil indebære de fleste facetter af praktisk og administrativt arbejde, som er forbundet med maskinboringer.

Dine opgaver vil overordnet bestå af:

– Udførelse af maskinboringer med vores hydrauliske borerigge

– Afsætning og nivellering

– Vedligehold af boreudstyr

– Håndtering af ledningsplaner

Du får jord under neglene

Den komplette boreformand i Sweco har hænderne skruet rigtigt på, trives med at påtage sig et stort ansvar og brænder for sit arbejde – også på dage hvor det danske vejr ikke viser sig fra den bedste side. Din uddannelsesbaggrund er irrelevant, men du er muligvis allerede erfaren ift. borearbejde, hydraulisk udstyr og maskiner. Vigtigst er, at du er praktisk anlagt, selvhjulpen samt planlægger og tænker fremad.

Derudover har du ønskeligt:

– Borecertifikat

– Kørekort til lastbil og trailer

– Fleksibel tilgang i forhold til arbejdssted og -tider, da arbejdet kan foregå i hele Danmark

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

I Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. I Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontakt Teamleder Lars Lundsgaard Andersen, hvil du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Klik på ”søg stillingen” for at sende din ansøgning, dit CV og øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 07. februar. Vi indkalder løbende til interviews, så vi glæder os til at modtage din ansøgning snarest.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap