0 af 0 for ""

Research Konsulent til vores rekrutteringsteam

Ansøgningsfrist

2023-03-12

Jobtitel

Research Konsulent

Lokation

Copenhagen

Har du en ægte passion for at finde de bedste ingeniører og arkitekter i markedet, og har du lyst til at være med til at sikre, at Sweco er godt rustet til fremtiden? Som vores nye Research Konsulent får du en nøglerolle i vores rekrutteringsteam, hvor du vil bidrage med din viden inden for search og være en trofast sparringspartner.

Stillingen som Research Konsulent er nyoprettet og du bliver en del af HR-afdelingen, der arbejder med hele paletten inden for HR i tæt samarbejde med forretningen. Du vil få et tæt samarbejde med de øvrige kolleger i HR og ikke mindst med Rekrutteringspartnerne. Rekruttering er et særligt prioriteret område, da det er fundamentet for vores fremtidige vækstambitioner. Dit bidrag kommer til at sætte et mærkbart aftryk i Swecos fremtid.

Udfold dine rekrutteringsevner og supporter teamet

Du bliver en del af vores rekrutteringsteam, bestående af i alt tre medarbejdere, som bidrager til, at vi i Sweco får de rette medarbejdere ombord for at løfte vores vækstambition og give den bedste rådgivning til vores kunder. Vi tager stort ejerskab for at sikre en god og professionel proces og for at få de rigtige kandidater.

I vores rekrutteringsteam er vi i gang med at optimere vores rekrutteringsområde, og den proces vil du være med til at sætte dit præg på. Størstedelen af de profiler vi rekrutterer til i Sweco, er ingeniører og arkitekter fordelt i hele landet. Her kommer du til at spille en afgørende rolle i samspil med vores Rekrutteringspartnere.

Dine primære opgaver vil være:

  • At sikre en kontinuerlig search og pipeline på tværs af alle forretningsområder
  • Ansvarlig for diverse systemer inden for rekruttering og bidrage til at forbedre vores systemer og værktøjer, der kan forbedre vores rekrutteringsindsats
  • Administrative opgaver relateret til rekrutteringsprocessen – fx udarbejdelse af stillingsopslag, publicere jobannoncer og håndtering af testsystem
  • Planlægning og koordinering af rekrutteringsaktiviteter
  • Ad-hoc opgaver

En serviceminded og en koordinerende sparringspartner

Din baggrund er ikke afgørende, du kan både være nyuddannet eller have nogle års erfaring. Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde med rekruttering og har en positiv indstilling både overfor opgaver, der kræver sparring såvel som administrative opgaver. Du kan lide at kommunikere og taler let med alle og trives i en rolle med mange sideløbende opgaver, samt har styr på detaljen når det gælder den administrative del af processen.

Som person har du høje ambitioner og kvalitetskrav til det arbejde, du leverer. Du holder ikke på din viden og dine idéer – du er en tæt sparringspartner for dine kolleger. Du er vant til, at arbejdsdagen og dine prioriteter kan ændre sig hurtigt. Du nyder at få noget fra hånden og trives med forskellige opdragsgivere og den kompleksitet, dette giver. Du bidrager i hverdagen med et godt humør og gå-på-mod.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere der kan skabe tryghed, er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler og deler din ekspertise – det er en forventning.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Simone Seidelin, Head of Recruitment på tlf. 4348 4402 eller simone.seidelin@sweco.dk.

Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 12. marts 2023. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 20.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Simone Seidelin

Rekrutteringspartner

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap