0 af 0 for ""

BIM-ingeniør med drive og digitalt mindset til Swecos afdeling for broer og tunneller

Ansøgningsfrist

2022-02-20

Jobtitel

Ingeniør

Lokation

København

Har du en stærk faglig baggrund indenfor programmering, avanceret 3D modellering, parametrisk modellering samt BIM og lyder en karrieremulighed hos en af Europas største rådgivende ingeniørvirksomheder som en spændende udfordring?

I Sweco arbejder vi strategisk med BIM på tværs af landegrænser, både på og udenfor projekter. Vi har mange opgaver i gang og flere spændende i pipeline og derfor søger vi endnu en dygtig kollega til teamet. Vi tilbyder dig et stærkt netværk af kompetente kolleger i en rolle med plads til at bidrage aktivt til Swecos BIM-udvikling, både strategisk og fagligt. Det betyder bl.a en rolle med en stor andel af ansvar inden for:

– Parametrisk design af 3D bromodeller, samt andre anlægskonstruktioner

– Udvikling af værktøjer til optimering af diverse designprocesser

– Digital integration på tværs af forskellige fagdiscipliner

– Rådgivning og assistance på projekter med BIM

– Bidrag til den strategiske udvikling af BIM og IKT inden for anlæg

– Indgå i internationalt netværk af best practice i BIM herunder parametrisk modellering

Din erfaring i Rhino/Grasshopper, Tekla og- eller Revit/Dynamo kombineret med din viden om og indsigt om projektering og beregning af anlægskonstruktioner giver dig grundlag for spændende og varierende opgaver, hvor vi gerne vil bidrage til din fortsatte faglige og personlige udvikling.

Vi ligger blandt de bedste indenfor området og kan derfor tilbyde et hold af gode og kompetente kolleger på tværs af Sweco som alle brænder for IKT, BIM og VDC indenfor anlæg. Vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. Vi er en afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Vi tænker du har en relevant uddannelsesbaggrund som ingeniør og har erfaring fra tilsvarende stilling hos en rådgiver eller entreprenør. Derudover er dine personlige egenskaber ift. samarbejde, relationsopbygning og proaktivitet afgørende for vores fælles succes.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger – til effektiv transport og moderne hospitaler alt sammen med udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for kundernes behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores virksomhed, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning

Sådan kommer du videre

Kontakt Alexander Bennedsen på tlf. 5372 1243 eller mail alexanderskjot.bennedsen@sweco.dk hvis du er nysgerrig på stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest 20. februar 2022. Vær venligst opmærksom på at vi indkalder til samtaler løbende og ansætter stillingen hurtigst muligt.

Alexander Skjøt Bennedsen

Teamleder / Bæredygtighed / Digitalisering

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap