0 af 0 for ""

BIM-designer/IKT-leder til komplekse og spændende pharmaprojekter

Ansøgningsfrist

2023-05-31

Jobtitel

BIM-designer/IKT-leder

Lokation

København, Birkerød

I Sweco ser vi ind i en portefølje af store, komplekse byggeprojekter til Pharma industrien, der er én af Danmarks vigtigste industrier, som bidrager til menneskers helbred og livskvalitet over hele verden.

Vores opgave bliver at projektere bygningerne og tilhørende infrastruktur i direkte samarbejde med vores samarbejdspartnere og bygherre.

Projekterne er komplekse, og der er mange brugere og grænseflader. Vi løser opgaverne i integreret rådgivning i vores pharma-afdeling. Du får derfor mulighed for at samarbejde tæt sammen med både dine arkitekt- og ingeniørkollegaer i Sweco og med eksterne samarbejdspartnere, brugere og bygherre.

Du bliver del af en dynamisk afdeling, der lægger stor vægt på samarbejde, det sociale og den personlige udvikling

I denne stilling vil du blive en del af et team, hvor arbejdsformen er baseret på tæt samarbejde på tværs af fagområder, og hvor der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Vi kender hinanden godt på tværs af lokationerne i Sweco Danmark og har et godt kollegaskab, der styrker samarbejdet. Du vil også opleve, hvordan den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem, og hvordan der er tæt samarbejde på tværs af hele forretningen.

Vi sørger en BIM-designer med erfaring og evner til også at varetage rollen som IKT-leder.

Du vil skulle modellere inden for alle installationsfag eller konstruktioner og have rollen som fagmodelansvarlig for et eller flere fag. I rollen som IKT-leder er du ansvarlig for at projekterne udføres iht. IKT-aftalen, planlægge IKT-delen af projektet og håndtere IKT-tekniske udfordringer med interne som eksterne parter.

Du kommer til at arbejde med forskellige fagligheder, og du bliver som IKT-leder en vigtig støtte for projektledelsen.

Du er med til at sætte rammerne for vores BIM/IKT-udvikling, som del af vores BIM/IKT-netværk og inden for Pharma. Du kommer ligeledes til at være med til at udvikle samarbejdet med vores eksterne kolleger, og du kommer til at samarbejde med vores internationale kolleger i Sweco.

Din baggrund

Du er uddannet konstruktør, ingeniør, arkitekt, teknisk tegner/designer eller lignende med solid erfaring inden for installationsmodellering i Revit og indsigt i IKT inden for byggeridesign.

Du er en holdspiller og er god til at samarbejde og kommunikere både mundtligt og skriftligt – også på engelsk. Du kan arbejde selvstændigt med projekterne – herunder kunne analysere kundernes behov og komme med konstruktive løsninger. Du er løsningsorienteret, omstillingsparat og har mod på at bidrage med dine egne input og gode idéer til løsning af konkrete problemstillinger. Når opgaverne er mange og udfordrende mister du ikke overblikket.

Sådan kommer du videre

Vil du vide mere om stillingen, dens mange muligheder og udfordringer og Sweco som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte teamleder Anne Meibom på mail anne.meibom@sweco.dk. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter hurtigst muligt.

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt. 

 Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 20.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden. 

 

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap