0 af 0 for ""

Barselsvikariat som HR-konsulent med flair for IT

Ansøgningsfrist

2023-05-21

Jobtitel

HR-konsulent

Lokation

København

Brænder du for data og det operationelle HR-område, og elsker du en hverdag med dynamik og eksekvering i et team med godt sammenhold og en uformel omgangstone? Til vores HR-team søger vi lige nu en HR-konsulent med et digitalt mindset, der kan folde sine evner ud i feltet mellem at have ansvar for HR masterdata, styre vores HR-rapportering og nye systemimplementeringer og hjælpe med den daglige drift.

Som HR-konsulent i vores team kommer du til at spille en vigtig rolle i eksekveringen af de mange alsidige opgaver inden for HR som vi supporterer forretningen med. I HR har vi ansvar for hele paletten af HR-opgaver, lige fra rekruttering, personaleadministration, løn, uddannelse og HR-udviklingsprojekter. Du vil indgå i vores ”HR og Løn team” bestående af 7 personer, der blandt andet står for personaleadministration, HR-juridiske forhold, rapportering, udvikling og vedligehold af HR’s IT-systemer.

Varierede opgaver, samarbejde på tværs og godt humør

I denne stilling vil fokus ligge specielt på HR’s digitale systemlandskab foruden de almindelige HR-driftsopgaver, og den daglige sparring med forretningen samt andre interessenter. Du får en vigtig rolle i et velorganiseret og travlt beskæftiget team, hvor samarbejde, sparring og god energi er kendetegnende.

Dine opgaver vil eks. være:

 • Systemkoordinator på vores IT-systemer i HR og Løn (SAP, KPC, AdobeSign mv.)
 • Projektleder på nye systemmæssige tiltag i HR (nyt digitalt signeringssystem mv.)
 • Supportere forretningen med både faste og ad hoc rapporter
 • Data vedligeholdelse – sikre kvalitet i medarbejder data
 • Bidrage til optimering af processer og værktøjer på tværs af supportfunktioner
 • Besvarelser af henvendelser og problemløsning fra ledere og medarbejdere
 • Sikre integration for interne systemer
 • Ad hoc-opgaver

Du trives i systemer

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og gerne erfaring fra eksempelvis et studiejob. Du er måske allerede velbevandret i de systemmæssige og driftsmæssige HR-opgaver, og har derudover interesse for at arbejde med de optimeringsmuligheder, der kan ligge i både processer, systemer og snitflader i organisationen. Ud over en naturlig interesse for dette trives du i en dynamisk hverdag, som kan omfatte alt fra deep-dive i rapporteringstal, sparring omkring overenskomstforhold til systemtekniske knaster vi løbende optimerer på.

Hertil har du analytisk sans, er detaljeorienteret, når opgaven kræver det, og kan arbejde selvstændigt, struktureret og færdes gerne på engelsk.

Det er en fordel, hvis:

 • Du har erfaring med medarbejderoprettelser i HR-system
 • Du føler dig hjemme i Excel
 • Du har erfaring med SAP

Der er tale om et 1-årigt barselvikariat med mulighed for forlængelse. Vi håber på ansættelse fra d. 1. juni eller hurtigst muligt.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Til gengæld lover vi dig en plads mellem de bedste kollegaer, hvor samarbejdet er tæt og ambitionerne høje, hvor der altid er godt humør, og hvor man har masser af muligheder for at udvikle sig. Ud over kollegerne i Danmark, har vi tæt samarbejde med supportfunktionerne i Sweco Group og vores kolleger i de andre Sweco lande.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Eva Gæde, HR Direktør, på mail Eva.gaede@sweco.dk.

Brug linket for at sende din ansøgning og CV samt øvrige relevante dokumenter snarest muligt, da vi løbende afholder samtaler, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 21. maj. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 20.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap