0 af 0 for ""

Bæredygtighedsleder

Ansøgningsfrist

2022-03-31

Jobtitel

Arkitektur, bæredygtighed

Lokation

Aarhus, Silkeborg, Herning

Vil du være med til at udvikle byggebranchen i en mere bæredygtig retning? Til vores team i Sweco Architects Vest (Aarhus, Silkeborg eller Herning) søger vi en virkelysten bæredygtighedsleder med erfaring indenfor bæredygtighedscertificering og -ledelse og med lyst til tidlig involvering, integreret design, bygherrerådgivning, projektledelse af blandt andet DGNB-projekter.

Vi har travlt med spændende projekter over hele landet og der ligger endnu flere i vente. Derfor søger vi en dygtig og struktureret bæredygtighedsleder, der brænder for at være frontløber i markedet for bæredygtigt byggeri.

For vores kunder udvikler vi spændende projekter, der omfatter alle typer af byggeri og hvor dokumenterbar bæredygtighed er i højsædet. Vi får bygherres interesser og byggeriets funktion, til at spille sammen imens vi rådgiver om implementering af bæredygtige tiltag – både i forhold til materialevalg, byggeplads og driften af bygningen.

Sweco har i dag et fagligt bredt fællesskab på tværs af arkitekt- og ingeniørdivision som i dag består af ca. 50 medarbejdere der arbejder fuldtid med faciliteringen af bæredygtigt byggeri.

Om jobbet

Jobbet vil byde på en stilling med variation af projektledelse og projektdeltagelse på bæredygtigheds-projekter samt mulighed for at bidrage til den faglige udvikling på området.

Du vil blive en del af Sweco´s bæredygtighedsteam der spænder på tværs af ingeniører og arkitekter. Her deler vi viden om bæredygtighed og udvikler sammen fælles værktøjer til gavn for Swecos bygherrer.

Helt konkret vil du løse opgaver indenfor:

  • Auditering og projektledelse for DGNB-certificeringsprojekter samt Svanemærkningsprojekter.
  • Arbejde med Den Frivillige Bæredygtighedsklasse
  • Indgå i integrerede design processer med bæredygtighed som omdrejningspunkt
  • Udarbejde og implementere skræddersyede bæredygtighedsstrategier
  • Udføre materialevurderinger ift. materialers miljøbelastninger og toksicitet
  • Rådgive om bæredygtighed i byggeriet gennem bygherrerådgivning

Dit fokus vil være bæredygtighedsledelse af projekter gennem design, udvikling, projektering, udførelse og aflevering- og du vil indgå som en del af bæredygtighedsprojektlederteamet. En bæredygtighedsspecialist i Sweco Architects er en person med byggefaglig baggrund, der er specialiseret i udvikling af helhedsorienterede strategier for bæredygtigt byggeri og som kan facilitere beslutningsprocesser og koordinere leverancer hos kunder og samarbejdspartnere.

Om dig

Du er uddannet ingeniør, arkitekt eller bygningskonstruktør og ligeledes har du gennemført DGNB auditor uddannelsen kombineret med konkret erfaring fra byggebranchen. Du ønsker at arbejde målrettet og dedikeret som DGNB-auditor og bæredygtighedsleder med skræddersyede strategier for bæredygtigt byggeri. Du trives i tværfaglige teams og projektsamarbejde, men kan også arbejde selvstændigt og struktureret med dine opgaver. Du har erfaring med de indledende faser af byggeprojekter og konkurrencer, en god procesforståelse, interesse i integrerede designprocesser og ønsker at arbejde med fagområder med relation til bæredygtigt byggeri.

Om os

Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Vi sætter hver gang det bedste hold, således, at vi supplerer og styrker hinanden i projektarbejdet og bringer den enkeltes ekspertise i spil, for at sikre kvalitet og værdi. Vi vægter dialog, vidensdeling og en god og tæt kommunikation meget højt. Vi sætter os i førersædet og stræber efter altid at være tæt på vores kunder og bygherrer i hele processen, så vi sikrer at gode løsninger føres helt til ende. Vi vægter det sociale fællesskab højt og har en stærk tradition for fælles arrangementer – både fagligt og festligt.

Sweco Architects er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med over 300 ansatte og mere end 35 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vi er en del af Sweco Danmark og sammen fungerer vi som én multidisciplinær rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Sådan søger du stillingen

Du kan kontakte Henriette Falk Olesen på mail: henriettefalk.olesen@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning, CV og evt. portfolio snarest muligt, da vi løbende afholder samtaler, og senest d. 31. marts 2022. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

 

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap