0 af 0 for ""

Bæredygtighedskonsulent med speciale i livscyklusvurderinger (LCA)

Ansøgningsfrist

2023-03-12

Jobtitel

Bæredygtighedskonsulent, LCA

Lokation

Viborg, København, Silkeborg, Aarhus, Aalborg, Kolding

Vil du være med til at sætte standarden for ambitiøst og bæredygtigt byggeri? Til vores dygtige bæredygtighedsteam, der arbejder på tværs af landet, søger vi bæredygtighedskonsulenter med speciale inden for livscyklusvurderinger og totaløkonomiske beregninger.

Vores team inden for bæredygtighed vokser og har travlt med spændende projekter over hele landet. Sweco er markedsførende indenfor bæredygtighedscertificeret byggeri i Danmark med mere end 120 igangværende DGNB-projekter i 2023. Vi har forankret Bæredygtighed i en tværnationalafdeling, hvor vi arbejder meget på tværs af geografier og afdelinger. Udover bæredygtighedscertificeret byggeri arbejder vi med bæredygtighed i et livscyklusperspektiv, hvor viden om materialer, sundhed og den cirkulære agenda er afgørende.

For vores kunder udvikler vi spændende projekter, der omfatter alle typer af byggeri, og hvor bæredygtighed er i højsædet. Vi får bygherres interesser og byggeriets funktion til at spille sammen, mens vi rådgiver om implementering af bæredygtighed både i forhold til materialevalg, byggeplads og driften af bygningen. På den måde skaber vi værdi for vores kunder og deres slutbrugere i form af bl.a. forbedret arbejdsmiljø, indeklima, totaløkonomi, salgsværdi og driftsudgifter, når byggeriet står færdigt.

Varierende opgaver

Jobbet vil byde på en variation af projektdeltagelse på integrerede bæredygtighedsprojekter og analyser af bygninger og materialers miljøpåvirkninger gennem LCA, samt mulighed for at bidrage til den faglige udvikling på området.

Helt konkret kan du f.eks. komme til at arbejde med følgende opgaver:

– Indgå i integrerede designprocesser med bæredygtighed som omdrejningspunkt

– Udarbejde og implementere skræddersyede bæredygtighedsstrategier

– Udføre livscyklusvurderinger (LCA) af bygninger og materialers miljøbelastninger

– Udarbejde totaløkonomiske analyser

– Arbejde med udviklingsprojekter både internet og eksternt

– Rådgive byggevareproducenter om dokumentationskrav i bæredygtigt byggeri

– Arbejde med bæredygtighedscertificeringer

Dit fokus vil i høj grad være på beregning af materialer og bygningers CO2-udledning gennem LCA, som du vil bidrage med på bæredygtige byggeprojekter fra det tidlige design til projektering, udførelse og aflevering. En bæredygtighedskonsulent i Sweco Byggeri er en person med byggefaglig baggrund, der er specialiseret i metoder som livscyklusvurderinger og totaløkonomiske beregninger samt udvikling af helhedsorienterede strategier for bæredygtigt byggeri og som kan facilitere beslutningsprocesser og koordinere leverancer hos kunder og samarbejdspartnere.

Det du kan byde ind med

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har arbejdet med andre aspekter inden for bæredygtighed (som f.eks. kan spænde over CSR til afgasning af materialer, indeklima og energi). Har du kendskab til og arbejdet med DGNB, LEED eller BREEAM er det også en fordel.

Derudover forestiller vi os at:

– Du har minimum 3 års erfaring

– Du uddannet ingeniør, arkitekt eller bygningskonstruktør og har gennemført relevante kurser indenfor LCA gerne kombineret med konkret erfaring fra byggebranchen.

– Du ønsker at arbejde målrettet og dedikeret som DGNB-konsulent og bæredygtighedsspecialist med LCA og LCC samt skræddersyede strategier for bæredygtigt byggeri. Du trives i tværfaglige teams og projektsamarbejde, men kan også arbejde selvstændigt og struktureret med dine opgaver.

Sådan kommer du videre
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder i København Christine Collin på christine.collin@sweco.dk eller teamleder i Aarhus Allan Hesselholt på allan.hesselholt@sweco.dk. Ellers så send din ansøgning og CV via linket hurtigst muligt og senest den 12. marts 2023. Husk at angive om du søger i København eller Jylland.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Christine Collin

Teamleder / Bæredygtighed Øst

Allan Hesselholt

Teamleder / Bæredygtighed Vest / DGNB Auditor

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap